Working hard

T-W Media

  • Kanotmarathon för Nordic Viking

Började dagen med att vakna tidigt och lastade i en ordentlig frukost. Skickade iväg det allra sista till Top Cats så nu är det projektet snart över. Svarade på några mejl, planerade och gick igenom min checklista. Även börja erhålla material från Birken & Arvika Kanotmarathon nu, så sorterat det materialet och inväntar det sista som krävs. Ska ju klippa ihop ett gäng filmer till dem och sortera om de nuvarande filmerna som skapats. Alltid lite klurigt när man ska klippa i någon annans material, men bara man lägger lite tid på’t, så blir det kanon 🙂

Tom William

  • Torsbykalaset i Juli.

Mejlade ansvariga Eva Larsson tidigt i Maj men utan gehör. Förstod inte, hur dom ej kunde vara intresserade av film/bilder från ett projekt dom vill ha levande i flera år framöver. Så jag måste ju ringa och höra vad som försiggår tänkte jag. Så jag ringde upp Eva igår och frågade varför de inte vill ha en produktion bakom hela festivalen? Tydligen, så hade mejlet ” fallit mellan stolarna ” och därför inte besvarats. Frågan har varit uppe och intresset finns, men på något vänster missat att svara mitt mejl. Så efter en liten diskussion på telefon, kom vi fram till ett paket och jag skulle lämna offert. Idag satt jag och knåpade ihop en kalkyl som jag sedan levererade i form av 2st pdf-filer och nu får vänta och se.

Offerter är något jag fått arbeta med nu i 2 år. Man ska ju lämna in en prisbild på vad det kostar och vad man får. Det är helt ärligt, svårt och lite jobbigt faktiskt. Man vill ju erhålla uppdraget, samtidigt som man inte vill vara för billig och inte tjäna några pengar. En svår balans. Man måste komma fram med en kalkyl och tanke, som förklarar så här mycket kostar det kontra allt det här får ni. Man säljer ju sig själv helt enkelt. Sen får man inte glömma jag måste betala av utrustning, försäkringar och mina sociala utgifter med skatter o allt… Det är svårt. Men nu är den iallafall inskickad och kommer väl förhoppningsvis få svar kommande vecka.

Bloggen T-W Media

  • Mr. Pichler.

Nu har jag inte diskuterat med han, men med Håkan Blidberg som ansvarar för media och press. Vi har samtalat på sistone dels på mejl och på telefon. Tanken är att när jag åker upp till Östersund kommande vecka, att vi ska samtidigt skapa lite filmer för Skidskytte Landslaget på stadion. Han klurade om jag skulle arbeta något med längdlandslaget när dom ändå är här i Torsby under veckan, de har jag kontaktat 2 gånger redan utan respons. Knepigt att skidskytteförbundet satsar men inte Svenska skidförbundet. Så kanske ska haffa tag i någon ledare nästa vecka och fråga i person, har bara mejladresser tyvärr just nu att arbeta med.

DSC_0675

  • Sveriges bästa frisör

Jajjemän, han arbetar i shades och går jäkligt billigt för hyfsat resultat 🙂 Tycker de vore vansinne o betala  pengar för att raka sidorna, så därför brukar ja övertala mor, syster eller någon vänn att dra över sidorna. Började väl lite trevande men Björklund fick upp farten och resultatet blev över förväntan. Riktigt skönt att vara nere på 5mm igen på sidorna, håret på toppen växer fritt och blivit otroligt ljust på sistone, me like!

 

DSC_0678

  • Trappintervaller

Efter friseringen stack jag ut för ett kort men intensivt pass borta på Kollsberg. Sprättande trappintervaller med maxinsats varje gång, hatar det samtidigt som jag gillar det, då man kommer upp hyfsat fort. Avslutade passet med skakande ben och körde lite mage för att följa upp gårdagens session uppe i Valberget. Med det passet klart, så kan jag nu njuta av känslan efter och ge mig lite vila under midsommar.

På tal om midsommar, så ska jag efter maten åka upp till Martin Liljemark med högtalare, snacka lite om morgondagen och göra lite ärenden inför imorgon. Kommer bli i Rådom för mig imorgon, en heldag som börjar med fotograferande på borejoggen, vandring från Valberget till Rådom för bastu och senare mynna ut till en trevlig kväll hos Liljemark med gôtt fôlk 🙂

Så kanske hinner återkomma imorgon med några bilder från joggen, ellers så får ni hålla koll på Facebook och jag återkommer på Lördag.

 

Mycket grejer på gång i planering, mejlande och möten framöver, riktigt jäkla spännande! Nu tar vi midsommar och därför önskar jag alla en riktigt trevlig helg!

Hade bäst!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *