What a speedy daay

imag0176

  • Bild från när jag arbetade i Lillehammer, saknar vinter och snö… :/

Idag vaknade jag riktigt segt, men fasan sen blev det fart ganska snabbt. Jag bestämde mig för att deklarera, skulle jag deklarera var jag fast besluten att genomföra hela skiten och bli klar med alla kalkyler idag. Jag lyckades, började 10 och var klar kl 18, oh herregud va skönt att ha det klart. Så nu sitter jag kluven om jag ska lägga någon timma med att föra in det till skatteverket eller göra det imorgon.. . Hade ju varit skönt va klar nu 😉 Som tur är tycker jag det är faktiskt ganska ” kul ” eller iallafall intressant med siffror och se hur T-W Media har utvecklats. Riktigt spännande med att 2017 bara syssla med firman, inget extra arbete eller paus. KUL!

Var även och kollade på en ny lägenhet belägrad mitt i byn och var väldigt positivt inställt efter besöket. Så skall sova på saken men antagligen slår jag till imorgon och tar den. Blir fräschare, billigare och bättre fastighet. Så jag är riktigt nöjd, inte så direkt att jag har tid o flytta nu, men jag får helt enkelt lösa det.

 

Även diskuterat fram och tillbaka med Volskwagen i dagarna här. Det tyder på att imorgon ringer jag och tackar nej till deras erbjudande för samarbetet 2017. Jag låter det ligga o pyra lite, se om jag kan arbeta fram en bättre deal och växa ytterligare. Dealen var ändå ganska bra med 20% rabatt o lite annat på leasing, men väljer att tacka nej och satsar på bättre.

Kvällen nu ganska lugn, Bob & Chef Martin kikade förbi på en kaffe och vi snacka massa strunt, skönt!

Imorgon lunch med farmor och lite jobb med Bob.

Bloggkungen

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *