WC-Rullskidor & Reklamfilm

 • I bakgrunden Elis Berg.

Rekordtidigt inbokat uppdrag för T-W MEDIA och det är Torsby Kommun som står för den. Världscupen i rullskidor här i Torsby kommer täckas av T-W MEDIA i form av film och bilder från tävlingen. Så redan nu får jag göra en anteckning i almanackan med uppdrag 13-15 Juli 2018 och det kommer bli ett liknande upplägg som TorsbyKalaset 2017 som jag förstod. Så mycket mer än så vet jag egentligen inte just nu i skrivande stund. Men det är större omfattning och kommer därför antagligen behöva hyra in en kollega. Men det tar vi mer om när det närmar sig.

 •  En utmaning i form av reklamfilm.

Uppdrag 2 är också genom kommunen och faller på Torsby Skidtunnel & Sportcenter. En beställning av en film som kommer rulla på X antal kanaler här i höst och det kommer med en utmaning. Man vill få med så mycket som möjligt, samtidigt som det inte får bli för rörigt och kännas stressat i reklamen. För den ska endast vara 20 sek, en grov plan är lagd och de vill ha filmen skapad as soon as possible. Det är inte bara o bara att göra en TV-reklam, alla vinklar måste vara perfekt och direkt började det dyka upp idéer om storyline. Ni som läste mitt tidigare blogginlägg i veckan, förstår nu varför jag fastande i möte uppe i tunneln för planering och strukturering.

 

Så statister sökes, ersättning efter överenskommelse.

1:a uppdraget : 2 damer +45 år för Finnskogtoppen. 1 dag diverse aktiviteter och inget tidigare erfarenheter krävs. Inga ord ska pratas och inget skådespeleri krävs. Resa, mat och film ca 1 dag.

2:a uppdraget: 2 + 5 statister Torsby Skidtunnel & Sportcenter. 2 personer +35 år som kan åka längdskidor och löpa i terräng. Inget högt tempo eller elit, grundliga egenskaper krävs bara. 5 statister krävs för diverse placeringar i bilden och kommer endast agera modeller o bakgrunden från de 2 huvudpersonerna. Bra om ni kan iallafall stå på ett par längdskidor 🙂


 • Bob Impola körde intervaller i Hovfjället.

Igår knackade det på dörren och in kom Impola X 2 för besök. Vi snackade lite allmänt och hängde i lugna tider, tyvärr hade jag tomt på kaffe och det var ju en katastrof utan dess like. Men iallafall, Bob skulle köra intervaller och givetvis kunde jag ställa upp som hjälp. Så kl 09 plockade jag upp Bob för att agera chaufför, fotograf och coach under intervallerna.

 • 3 min med spark och 2 min vila mellan. 7 ggr.

 • Han är stark Earthquake-Impola.

 • Stenmassivet mot slutet.

 • Bob slänger kepsen!

 • Färdiglekt för idag.

Bob har jag tidigare hjälpt lite som mentalcoach och vi får se hur det eskalerar i vinter. Men ställer alltid upp på att hjälpa grabbarna med träning och coachning. Så hoppas jag får tid att utveckla tidigare säsongens arbete som var lyckad för bägge parter och mycket intressant. När intervallerna var av checkade tog vi sikte hemåt och jag skulle vidare på nästa uppdrag för dagen.

 • Vackra klarälvdalen.

När jag väl släppt av Bob så stack jag vidare mot Sysslebäck för arbetet med Sebra Film. Men jag kom inte långt innan jag fick syn på en liftare, jag körde ner rutan och frågade var hon skulle. Målet var Mora och jag erbjöd henne skjuts till Värnäs för bättre lycka där. Hon tackade ja. Så upp till Värnäs fick jag sällskap av en 22 årig tjej från Tyskland vid namn Tanya. Hon körde samma initialer T-W med sitt efternamn och en glad prick att ha med en bit. Trevligt att kunna hjälpa en ”traveller” för man vet hur det själv var när man reste runt för några år sedan 🙂

 • Fabriken vid The Wood Region.

Körde ur 2 batterier med drönaren där jag filmade sekvenserna de beställt och generella miljöbilder av området. Solljuset var varierat, men var sådär mystiskt det bara kan va i Klarälvdalen och resultatet blev kanon.

 • Vackra Klarälven.

 • Jag är nog alltid på gott humör.

Även om jag ryckt av mina muskelfästen (känns så iallafall) i båda armarna efter intervallerna, så är humöret på topp och alltid kul att flyga drönare. Mavicen börjar bli en mycket bra kompis och ett gott fortsatt arbete framöver 🙂 Träningen har uteblivit idag också, måste vila armarna och får se om jag kommer ut imorgon.. Kvarvarande utav kvällen blir lugn, återhämtning efter en tuff period och samla energi till morgondagens bravader. Sen kommande vecka ser ut att bli hektisk och därför viktigt kunna komma med 110% energi.

De va de för denna gång!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *