Visma Ski Classics

  • T-W Media blir ” On Site Content Manager” för Visma Ski Classics.

Äntligen kan jag presentera Visma Ski Classics som nytt uppdrag inbokat 2018. Ett arbete jag kämpat för länge och som nu blir verklighet vid det nya året. Låt mig backa tillbaka bandet först..

Den 13 April 2016 mejlade jag David Nilsson CEO och tog den första kontakten. Jag hade precis avslutat min säsong med Outnorth Ski Team som lagkapten, jag ville utveckla mitt arbete och tänkte stort. Några fåtal mejl mellan oss under 4 månader, vi kom inte längre och det rann ut i sanden. Under den tiden kunde jag låsa Team SERNEKE som mediachef och blev riktigt taggad över att få ännu en säsong med Ski Classics.

Säsongen 16/17 har jag massor av fina minnen och grymma dagar med SERNEKE. Filmer med grym spridning skapades, tusentals bilder togs, kreativa produktioner och en av mina krönikor på bloggen var bl.a från Vasaloppet China som nådde över 20 000 klick. Jag trivdes mycket bra och det skapades mycket kreativa idéer i mitt huvud. Jag ville verkligen fortsätta med Ski Classics, utveckla och växa ännu mer. Tyvärr så av olika anledningar tog vårt avtal slut där, men kunde stolt lämna säsongen bakom med mig rak rygg och grym tid bakom mig tillsammans med SERNEKE.

Den 30 Maj 2017 kontaktade jag Sandra Åhs Sivertsen Sponsorship Manager, berättade om min idé och hur det skulle gå till. Massor av mejlande, skype-möten, inställda möten i Stockholm, telefonmöten och justerande offerter har verkat i bakgrunden för T-W MEDIA sedan dess.

602 dagar hade gått sedan första kontakten, den 6 december kom mejlet jag arbetat så hårt för, med titeln ”Welcome to the team T-W”. Kvällen vändes upp och ner, jag fick fixa massa papper, mejlande och samtal. Dagen efter blev upp tidigt, boka flyg, hotell, hyrbil och massa pappersarbete. Den 10 Januari 2018 börjar min resa mot Österrike & Kaiser Maximilian Lauf. Där kommer jag arbeta som ”Content Manager” och arbeta tillsammans bl.a med fotografen Magnus Östh. Efter tävlingen reser vi vidare mot St. Moritz i Schweiz där jag kommer skapa material i olika former under veckan och avsluta med produktioner under La Diagonela.

Uppdraget lades upp säsongsbaserat, av olika anledningar drog det ut på tiden och totalt 3 olika offerter/planer har lämnats för att kunna skapa bästa möjliga produktion efter olika förutsättningar. Så med lite försening med avtal, har vi därför kommit överens om att starta projektet 2018 och det ska få agera lite som ett test. Se hur det fungerar, hur det sprids, hur vi ska kunna bygga vidare och utveckla än mer. T-W MEDIA är där för att stanna, kommer gå in stenhårt, satsa hjärta och själ under dessa dagar i Ski Classics.

  • Mer julklappar till T-W MEDIA.

Med uppdraget Ski Classics och fler uppdrag som jag ej nämnt ännu under 2018, kommer också en frågan från mitt jag ” Hur mycket vågar du satsa? ”. Jag tänker satsa! Därför blev det 3 beställningar som utvecklar T-W MEDIA och som medför nya steg & möjligheter för mig inom skapandet. Smakar det, så kostar det. Men samtidigt måste man våga, man måste våga satsa, tro på sig själv och arbeta hårdare för att nå sina mål.

Crane – Elektronisk stabilisering för Sony-kameran, smidigare/snyggare att skapa mjuka och grymma stabila sekvenser.

Macbook – En trimmad Macbook som har en stor motor och grym kapacitet i arbetstempot som krävs efter mina förutsättningar.

Lite annat smått o gott som ska komplettera och skydda utrustningen som redan finns i lagret. Jag har stark tro och vision på utveckling, så nu kör vi!

Minnen från ifjol:

  • Kardin blev 6:a under både Kaiser Maximilian Lauf & La Diagonela 2017.

  • Årets kallaste skidtester gjordes i dalen vid La Diagonela.

  • Sara Lindborg tog en 3:e plats i La Diagonela.

2018 kommer bli en pangstart och jag är grymt taggad! Fler uppdrag kommer presenteras längre fram.

Blir aldrig julledigt 😉

T-W

2 svar

  1. Patric skriver:

    Visst är det kul med julklappar till sig själv?!! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *