Visma Ski Classics | T-W MEDIA

 • Social Media Manager – Visma Ski Classics – T-W MEDIA

Då kan jag både gladeligen och äntligen ge ut nyheten, T-W MEDIA tas in som ansvarig för sociala kanaler för långloppsvärldscupen Visma Ski Classics. Något jag arbetat mot sen jag ansvarade över Outnorth Ski Team premiärsäsongen 2015/2016. Samtalet har pågått sedan i våras, flertal produktioner har skapats sedan dess och vi har bollat olika idéer om ett slutgiltigt avtal för hela säsongen. Senaste mötet i Stockholm träffade jag Tobias Reinthaler, som jag nu under säsongen kommer arbeta mycket mot!

Jag & Tobias hade det avgörande telefonmötet för någon vecka sedan och jag har nu bokat in min första tur ner, mot Schweiz. Pro Team Prologue & Individual Prologue kickar igång denna säsong i Livigno, Italien. Grymt taggad och något jag ser fram emot! Avtalet är precis inskickat för säsongen och det är signerat med spänning!

Jag kommer arbeta med Magnus Östh som är deras huvudfotograf, tillsammans kommer vi kunna täcka mer mark under tävling och utveckla content på sociala kanaler. Det är livesändingar, tv-intervjuer, plåtning, filmproduktioner och reportage som bland annat blir mina uppgifter på plats! Första helgen tas lite spontant, väl där kommer vi sätta en plan utifrån på hur vi specifikt kommer arbeta och sätta igång med efter årsskiftet.

 • Kaiser Maximilian Lauf 2018.

Jag har flertal idéer och visionen att lyfta produktionen ytterligare nivåer för deras kanaler under säsongen. Man ska få en nyfikenhet utav att vilja ta reda på vilket material vi publicerar just den dagen och kommer variera de olika lanseringarna så mycket vi bara hinner.

 • Svenskar på plats i Österrike!

Bilder på motionärerna kommer nu kunna fångas ytterligare och en av oss kan fokusera på eliten i startfältet. Vi båda kan livesända via telefon på olika platser och kanske till och med att drönaren sänder något reportage?! 🙂

 • Ska man starta ett lopp, ska startskottet vara rejält 😉

Återblicken vi lanserar efter varje tävling gör jag i samarbete med killarna i TV-bussen. Efter avslutad tävling så väljer jag ut bilder tillsammans med producenten, som jag sedan klipper ner till ca: 1min och därifrån kan lansera en snabb återblick från hela tävlingen!

 • Nygaaaaaaard tar han hem Champ västen 2018-2019?

Behind the scenes är något jag verkligen tycker om och själv tycker är spännande att se. Med mycket fria tyglar och stor ryggsäck med idéer, ska jag försöka ta med er på en resa vad som händer inför, under och mellan tävlingar. Det är så mycket mer som händer än bara stakningen under tävling.

 • Andreas Holmberg (höger) mitt favorit minne från den gångna säsongen.

När Andreas Holmberg satte fart i Kaiser Maximilian Lauf hade jag ett leende i hela hjärtat och följde han med spänning. Det var nära det höll hela vägen, en grym 2:a plats blev det och jag är fruktansvärt nyfiken på hans fart kommande säsong. Har följt hans nuvarande team under sommarsäsongen, jag har kunnat sett hans utveckling och de steg han tagit i sin träning. Mycket spännande säsong blir det!

 • Behind the scenens från våra egna produktioner.

Teemu & Magnus kommer bli nära kollegor vid tävlingarna, nu när vi blir tre kommer vi kunna utveckla än mer på våra idéer och kreativitet. Det blir spännande att sätta sig ner med Magnus & co i Livigno för att diskutera ytterligare planer.

 • Kateřina Smutná & Lukáš Bauer.

Ifjol körde jag tv-intervjuer på svenska & engelska, utmanande och samtidigt spännande att gå ut live på de tv-kanaler som väljer sända intervjuerna. Det gäller att vara rapp i tankarna, lyssna på svaren och vara redo med nästa fråga. Glöm inte bort att skifta språk också 😉

 • Lika taggad som den här killen var på målgång, är jag på att sätta igång 🙂

Som sagt, idéerna och tankarna är många inför säsongen. Ingen specifik plan är lagd mer än att bara brainstormat en längre tid och förhoppningsvis har vi satt den mer konkret efter första helgen tillsammans. Det kommer bli fantastiska resor till bl.a Italien, Schweiz, Österrike, Tjeckien och flertal här uppe i Skandinavien. Jag har redan idéer för banketten och avslutningen 13 April 2019, så det här kommer bli bra, var så säker!

See you guys in Season IX

T-W

2 svar

 1. OlleJ skriver:

  Grattis!! Det kommer att bli sjukt fett!
  See you there!

 2. OlleJ skriver:

  Grattis!! Det kommer att bli sjukt fett!
  See you there!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *