Vinter?

  • 35 bilder levererade!

Gårdagen avslutades med att se matchen mot Italien, Granen är min nya kung i livet och samtidigt tråkigt att inte se Italien i VM. Men jag är inte fotbollsbloggare utan fokuserar på mitt. Levererade de sista bilderna till kunden och lämnat nästan komplett material till hemsidan. Fortsatt under uppbyggnad och därför inget jag kan länka till ännu. Bilderna blev bra och riktigt nöjd att få ut så mycket på 1 1/2 dag där vi också filmade. Återkopplar om det.

Även samtalat lite med Anders Olsson och vi har valt att skjuta lite på föredragsbyggandet för att återkoppla kommande vecka. Samtalat lite med Bryntesson och jag har tagit på mig att lägga en plan för Skidskytte-uppdraget. Kommit i kanonbra fas i företaget nu när jag hunnit mycket bokföring, sortering, uppdateringar och ja, you name it! Nya program, effekter och hunnit testa massa som jag kan ta i bruk på kommande uppdrag.

  • Verktygslådan är framme igen!

Efter senaste slarvet uppe i Östersund kom nu stativet på posten, tog direkt upp verktygslådan och ändrade lite saker för bättre prestanda. Dagen idag blev också lugnare än planerat, det blir så ibland och kan tro det ska va nyttigt. Ska pyssla lite till idag, innan det blir långdusch och bänka sig framför diabetesgalan.

Kom vinter, kom!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *