Vi sover aldrig!

Natten var arbetsam, lite sömn och resultera i en trött start på morgonen. Tror jag kan räkna sovtimmarna på halva handen. Iallafall, gav upp o tog en välförtjänt hotellfrukost och kunde driva igång dagen. Mötte upp Mathias Fredriksson vid stadion och vi gjorde upp en plan för förmiddagen. Vi skulle skapa en film för Ski Region Mid Scandinavia som nu öppnar upp spåren i Östersund. Från första tryck på inspelningsknappen till klar produkt var mindre än 5h och det är brutalt snabbt. Nedanför ser ni resultatet, lite halt trist väder men nöjd med slutprodukten.

 

  • Filmen från Företagsracet.

Efter ha redigerat, ätit i farten och publicerat filmen för skidspåren, stack vi sedan direkt iväg till företagsracet på Berners. En maffig inramning på stadion, ljus och ljud. Vi körde på stenhårt med filmandet, Sockertoppen with BLIZ körde hem en 2:a plats och vi stack direkt hem en snabbis innan bankett. Kollade igenom material och sedan tillbaka för att filma lite på banketten. Hemma ca 22:30 och sedan redigering in på natten. Upp idag vid 07:30 för sista justeringarna innan lansering 08. Fullt ös, riktigt utmanande fysiskt som psykiskt för en annan. Men roligt!

  • Kvällens hjälte, Zebastian Modin.

Vilken jäkla rockstar, han åkte snabbare än sin ledsagare och visade på att ingenting är omöjligt trots sin synskada. Han ser någon enstaka procent, men när det blir för mycket ljud och ljus omkring, blir allt bara en smet. Så han körde i 100% täckta glasögon och åkte alltså helt i blindo. Det var otroligt mäktigt att se han dundra fram, med den största vinnarskallen på plats under kvällen och vilken jäkla hjälte han är som fixar det i den farten. Stor credz till Zeb!

Orkade verkligen inte blogga inatt och försökt samla sovtimmar. Nu om någon minut här kommer Bryntesson innan 13:00 och vi ska käka samt planera dagens story för filmen, bara jag får lite käk och någon hink kaffe, så är jag på banan igen. Vi kör på!

Tagga om!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *