Verkligheten än en gång..

  • Screenshot från intervjun med Lena Ek i Ski Team Novo Nordisk.

Gårdagen lämnade mig som sagt däckad, åt mig full med mat och seglade ihop i soffan. Blundade där ett tag, tog mig över till sängen och där sov väldigt gott fram till 08. Trots utmattning, kan jag inte sova längre och startar dagen ändå ganska tidigt i åtanke med helgen. Korrigerat material för Novo Nordisk och gjort klart en intervju med Lena Ek från teamet.

Plockat ordning på 90% av alla saker från helgen också, tvättande och de allmänt tråkiga att städa väntar väl i eftermiddag. Orkeslös egentligen och ingen motivation i dagsläget att träna trots de fina vädret. Men känner att jag behöver en sådan här dag också, för att maximalt ladda batterierna och få ordning på allt igen. Av någon oförklarlig anledning, känns de ändå som formen inte borde va allt för kass, men jag låter de vänta tills imorgon och kan först då besvara den frågan 😀

Så, inte mycket fart idag, ska fixa lite saker nu och ta ett varv på byn för några ärenden. Mycket redigering i veckan, men relativt lugnt och tid för att ta upp träningen igen. Filmen nedan är en kort summering från lägret, kom ihop bra ändå i åtanke av feber och sjukdom.

  • Ski Team Novo Nordisk 2018.

Ladda om!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *