Vem är T-W?

Tom-William Lindström – T-W MEDIA

Har ett kontor i Östersund och har löpande uppdrag på arbeten inom media.
Hämtat mycket erfarenhet inom det ekonomiska från mitt första företag ”Friendsgalan” och stillbilds-fotografering från mitt andra företag ” Derma Photos ”. Därifrån har jag tagit med mig det bästa och tagit in även rörlig bild i företaget. Som nu på senare tid har blivit majoriteten av mina arbeten. Jag har haft arbeten med bl.a Svenska skidförbundet, Svenska skidskytte förbundet, Outnorth, Swedish Adventure Series, SVT, NRK, Dagbladet, TV2 , Red Bull, Peter Jihde, Volskwagen och mycket mycket mer.

Arbetar 50%WE & SPORTS där jag är digital kreatör. Ett företag som arbetar med mental ohälsa och ätstörningar bland idrottande ungdomar.

Det är full fart helt enkelt!
Men här kan ni följa denna resa, under 2019 är det fullspäckat med härliga uppdrag, äventyr och massa annat kul.

Här planerar vi halvår i förväg 😉

Vi ses!

Tom-William