Vasaloppet blev rörande!

  • Mitt fönster denna dag.

Larmet ringde 05:30 och det var dags att stiga upp. Åt frukost, fyllde termos med kaffe och tog sikte mot Evertsberg. Packningen var klar, så jag bärde bara ut och lutade mig tillbaka i förarsätet. Vid trailern fick jag en kort breif om läget och fick lösa problemet. 07:40 var det löst, 20min marginal och det var lite svettigt där o då. Men fick ordning på programmen, fick ut material och allt rullade på fint!

  • Hur en produktion ser ut!

Efter målgången som man blev lite emotionell över, Brittas känslosamma stund efter målgång tog även hårt på mig. Det var verkligen vackert, och Berdal tillsammans med Koteng ska ha en stor eloge för vackert teamwork. Sprang sen över till den andra bussen, diskuterade med SVT för att få ut nyhetsklippen, highlights och lite annat smått & gott. Hela världen ska ha material, så det är lite att skicka ut bland alla kanaler.

Kul kuriosa: Flygplanet som sänder ut signal från tv-produktionen, gick på ångorna vid målgången. Ibland måste man va lite på gränsen för att få en grym produktion 😉

Nu ska ja jobba igen, mina filer är klara! Återkopplar i veckan!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *