Vasaloppet 2019

  • Startar dagen med målgång!

Resan ner igår gick kanon, jag och Kardin snackade nonstop i 5h. Resan rusade förbi, vi såg skid-vm därefter och sedan vinkade adjö efter en bra dag. Önskade han lycka till och spänd på söndagens lopp! Jag mötte upp Teemu, körde lite reportage för starten till Nattvasan och väldigt sugen på att starta själv. Har en idé jag ville förverkliga 3 år sedan, nu står jag fortfarande med den idén och ser att ingen gör det. Attans, men nästa år, då lovar jag, då bannemig ska jag köra! Vem joinar?

Sen avfärd efter mot Mora, checkade in på hotellet och pysslade smått med grejerna innan en god natts sömn.

Sov jäkligt gott, tidig start på dagen, halvbra frukost och en kaffekopp on-the go för att hämta lite prylar i trailern. Tog in atmosfären lite vid målrakan och fick äntligen lite vasakänsla i kroppen.

  • Team SERNEKE & skidtester.

Mötte upp mitt gamla team strax efter 10:00 en bit in på spåret, körde en kort live-sändning och sedan bytte grejer för att få till redigerad film med bättre kvalité. Filmade ca: 1h och redigerade på 40 min till publicering. Snabbt och bra! Ligger på Visma Ski Classics FB för den nyfikne.

Stack sedan ner till Sälen, mötte upp Lager 157 Ski Team, drack kaffe och körde en livesändning från soffan. Lugn stämning inför tävling, mycket nerver, förväntningar och höga ambitioner.

  • Intervjuer på löpande band!

Det var SVT, NRK & TW som körde intervjuer, tripp-trapp-trull med andra ord 😀 Matade på flertal intervjuer, samtliga gjordes på engelska och en på finska. Börjar få bra häng på engelskan nu och härligt flyt på intervjuerna. Ensam kameraman & reporter, härlig stämning och atleterna verkade verkligen redo inför morgondagens start.

Redigerade sedan blixtsnabbt två olika versioner, en för webben och en för TV. Drack en kopp kaffe, matade uppladdningar och allt avklarat strax innan 18! Skrev sedan det här inlägget, tyvärr fastnade den uppladdningen och blev tidsinställt knasigt.

Återkopplar imorgon igen efter Vasaloppet, ska på resande fot snabbt efteråt och får se när/var/hur det blir! Men tidig start som attan, åka till TV-bussen och leverera ett grymt Vasalopp för er tittare på diverse kanaler!

Let’s go ppl!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *