Vasaloppet 2 Dagar kvar

IMAG0518

Gårdagen åkte jag och Oscar kl 10 mot Mora för att ha möte med Peltonen. Peltonen är skidleverantören till Oscar och han är en av de åkare som är mest framgångsrik. Ski Team Peltonen och Racing ansvarig över en lunch. Vi diskutera skidor, framtid och även om nordenskiöldloppet. Oscar och jag kommer ju dra upp dit 10 April, så vi är ute och raggar lite sponsorer ikring för att hjälpa oss täcka resan samt vår idé om produktionen vi tänkte göra. Vill göra ett längre reportage med Oscar och den grymma tävlingen. Men nu fokus på Vasan!

Outnorth

Idag spelade vi in Johannes del av Outnorth avsnitten, fick känna lite på startbacken och tjao, vad skall jag säga.. 3 km uppförsbacke som startar direkt efter vägövergången och direkt skiljer på dom hårda & ohårda i spåret. Seg backe, segt före och dåligt fäste tog jag mig upp med Johannes, vi diskutera lite taktik och plan inför loppet uppe på myrarna. Vi staka runt lite, det öste ner snö och var vell inte supermysigt. Var ute 1h, härligt o röra på sig och även om man kände av Tisdagen, så kändes de ok. Fast ja kommer nog aldrig bli en fäste-åkare, fy fan va tråkigt alltså och dålig teknik har jag..

Nu ligger samtliga och vilar, jag pysslar lite med filmen och den släpps i eftermiddag.

Cya

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *