Valborg

  • Lyfta skrot med 0% energi.

När jag kommit hem från 10Mila så gick jag i sömnparadiset vid 00:00 Så på 48 timmar sov jag 1,5h. Så att catcha upp på lite sömn, var verkligen skönt och välbehövligt. Sov till 08 och sedan var dagen igång. Energilös, men gjorde mina ärenden och tog mig upp till gymmet. Mest för att få tänka lite och den där goa känslan i kroppen man får efteråt.

Vid kvällen kom Oliver och Filip över, trevlig kväll och träffade mycket fint folk.

  • T-W MEDIA investerar.

Dagen idag tisdag har varit lugn, har kollat igenom lite på företaget, pysslat med vanliga sysslor i hemmet och gått igenom lite saker som ska investeras. Träffade som sagt på Edgars under 10MILA och bollat lite tankar om utrustning. Ska uppdatera lagret lite, göra min huvudkamera ännu ”starkare” och något som kommer lyfta mina produktioner än mer. Det är dock ett jäkla mekande och tänkande, eftersom du måste bygga ihop allt själv och se till att allt passar. Finns inte riktigt en klar byggsats och allt måste ju samarbete + ska va efter mina önskemål och mina förutsättningar på uppdrag.

Så arbetar vi på det och får se om vi får iväg en beställning idag eller inom kort.

  • Tackkort för Gabriel Thorn.

Skickat iväg en beställning på Gabbes tackkort också och börjat skissa på en egen liten beställning av bilder till ett projekt, håll utkik folkens 😉

Lugnt resten av dagen, laddar om batterierna och skall påbörja en riktigt bra träningsvecka imorgon.

På’t igen bah!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *