Vägen svänger!

  • Avfettning, tvätt och shiny shiny.

Under morgonen hade jag telefonmöte med Ski Region och som det ser ut i helgen blir det Östersund en vända igen. Vägen svänger därför med planen och jag siktar antagligen norrut på lördag. Stack efter det iväg och tvättade bilen, mycket vägsalt och skit samlat på den, så en tvätt gjorde bilen gott.

  • Parkerad i varmgarage några dygn.

Bilen kördes sedan ner till  mor & far som lät mig låna garaget någon dag. Skönt för bilen att torka ur, stå varm och ska även skruva lite på den imorgon med diverse ting. Hem och fixa en faktura som skulle skickas, lunch i farten och sen ut på byn för lite ärenden. En ny look presenteras snart i form av glasögon, svårt att köra bil på kvällarna med solglasögon och därför dags fixa några fräna glajjer. Postade faktura, sa hej till mor och sedan iväg för att köra lite gym med Oliver & Simon.

  • Halv-kass bild på Bettany 740.

Perfekt när caddyn står och vilar lite i värmen, kan man bruka denna pärla som transport. Ett härligt arm & bröstpass genomfört och armarna är nu rejält tunga. Dags för dusch, middag, se över lite grejer jag behöver beställa och sedan nog dags för en liten film här på kvällskvisten.

Imorgon tidigt möte med Dennis, ska kika ner till ABF och pyssla med Caddyn.

Vi lär la ses imorgon!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *