Vad bjuder Tisdag på?

Bild 2

  • Sofia Henriksson i Torsby Skidtunnel.

Sorry jag inte återkoppla med något blogginlägg igår kväll. Blev ett riktigt bra flöde i redigeringsväg och avslutade med att förbereda för mötet med Ski Classics. Idag på morgonen hade jag möte med Sandra W Sportsmedia, vi snackade om min bakgrund, vad som samarbetet skulle kunna mynna ut till och sedan blev vi avbrutna. Internmöte som blivit flyttat och Sandra var tvungen att delta. Under tiden så redigerade jag lite bilder till Goda Nyheter Torsby och det blogginlägget för idag. (Som ni hittar här) Jag skrev ut filmen för O-Ringen för att skicka till Thomas för senare diskussion och även kollade planeringen lite för personliga delen.

Så småningom dök NicoKing & Oliver upp här hemma och vi satte oss o snackade lite. Precis då ringde Sandra igen och det var dags för att fortsätta mötet igen. Vi diskuterade vidare om hur vi skulle kunna utveckla Ski Classics och projekterade lite emellan oss. Intrycket från Sandra var iallafall väldigt positivt och hon vill verkligen att jag tar fram en plan & kalkyl på ungefär en testsäsong skulle kunna se ut. Budgeten var lagd för året, men väldigt nyfikna på ett testar och ev något som kan utvecklas till nästkommande. Så nu är det upp till mig att projektera, kalkylera och paketera fram något att presentera om några veckor. Kul & spännande 🙂

DSC_0781

  • Planering med NickoKing.

Bjöd herrn på pannkakor och kaffe medans vi planerade våran roadtrip till norra delen av Sverige. Ser ut som att vi nu siktar på att stanna kvar uppe i Östersund istället för att åka hem emellan, kan ju lika gärna stanna kvar där o jobba/träna/leva istället för åka långa vägen hem för 2 nätter och sedan upp igen. Så de verka vi va eniga om båda två och sedan tog sikte på ett träningspass.

Så hoppas verkligen och innerligen att jag hinner foilera bilen innan Fredag.. Man vill ju ha nya designen och ”shiny shiny chrome” dekaler på bilen 😉

DSC_0782

  • +2h på rullisarna!

Vi drog ett raggarvarv på skidorna innan vi tog sikte mot Valberget än en gång. Direkt vi kom upp mötte vi Emil Nykvist som anslöt till oss och vi åkte resten av passet ihop. Varven seglar förbi fint, kroppen känns stark och skratten avlöser varandra. Riktigt fint pass rent socialt, vädret var väl sådär men mycket trevligt sällskap och tiden sprang iväg. NickoKing drog lite tidigare för andra planer och vi fortsatte vidare. Kändes bra rent energimässigt och pulsen var låg, så jag & Emil fortsatte skråla lite skit och tickade in på över 2h innan jag kurs hemåt. Tackade för sällskapet och ett bra pass, men lär arbeta ikväll så var god tid för mig att vinka adjö.

Många grejer står på ”To do list” så lär börja beta av dom direkt. Uppdaterar om de löpande var för roliga samtal och arbetsförfrågningar som dykt upp.  Varit lite småkaos idag, därför detta lite senare inlägg.

 

Let’s get to it!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *