Uppdaterar läget

oringen

Efter ha bloggat senast,var de bara o sätta på ” work mode ” och komma in i rätt flow. Mycket att göra, men hade en go känsla i kroppen. Bockade av de mindre grejerna först och sedan påbörjade ” The main project ” , O-ringen filmerna 2017 & 2018..

2 filmer från scratch och klippa om 3 var det som skulle göras. Manuset under filmningen var ju inte helt satt ännu, alltså vad slutprodukten skulle resultera i, så nu var det fritt fram och fria tyglar. Började leta 2 låtar och sedan redigerade ihop 2 olika ca 30sek långa filmer. Dubbelkollade med Thomas om han gillade mitt koncept och det gjorde han.

Så då var det bara o fixa färgen, tajma musiken, lägga på effekter, övergångar och grafiken. Vips så var jag framme vid kvällen och bjöd över Nicoking på en kopp för att ta lite paus. Men då hade jag skapat 2 filmer som jag bägge kunde se om och om igen, kreativiteten kom igång så småningom och resulterade i 2 snygga filmer.

FB_IMG_1497505473542

Linda från Visit Värmland kontaktade mig också under dagen, hon ville ha in en offert för liknande arbete som för 10-Mila, klippa om befintligt material. 3 korta och 1 lång film, så satte mig och räknade,skapade offerten och skickade in under eftermiddagen. Snabba puckar, då de va tight deadline och nu bara vänta o se.

Bryntesson ringde och vi diskuterade allt mellan himmel o jord. Han har extremt mycket projekt igång, jag har hyfsat mycket och båda satt på massor med idéer o tankar. Mycket goda idéer delades och diskuterades. Våra idéer för Expo Norr var en del av samtalet och nu har jag bokat in ännu en resa upp till Östersund. Fotografering under mässan och rörlig bild till Bryntesson, lite liknande koncept som ” Klar till dyst  ” vi va iväg på i höstas i Norge och vi ska helt enkelt skapa något kul för barnen. Inga problem, garanterad roligt kaos ska de bli 🙂

Så, Nicoking var här sent och vi hade en riktigt trevlig grabbkväll. Upp tidigt idag och ska sätta mig vid arbetsbänken direkt. Korrigera o-ringen filmerna för leverans, förbereda föredraget hos Rotary idsg och checklistan har fortfarande punkter kvar.

 

Vågen går!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *