Update T-W MEDIA

  • Dags för SIRI_4K 2019!

Beklagar min inaktivitet här på nyhetsplanket, varit massor av viktiga lanseringar på We & Sports och mycket planering i företaget. En riktig kontorsnisse har man varit på sistone! Men också, har jag medvetet tagit det lite ledigt, lugnat ner vardagen och fått ordning på träningen igen. Känns skönt, formen är god och själen är lycklig.

Iallafall, den 30 maj är det dags för SIRI_4K igen i Torsby, jag rattar ner bilen dagen innan och som senast vi sågs, levererar jag musiken och informerar som spekaer. Trevligt att bli inbjuden än en gång, hoppas på fin-väder och trevlig tillställning! När jag ändå är hemma i Torsby, så har jag planerat in några spännande möten 🙂

  • PE CUSTOMs bygge 2018 – Ny planer och nytt projekt!

Jajjemän, Pär Edqvist har nu bestämt sig för vilken bil han ska bygga på och det kommer bli……….hemligt! Nej du, så enkelt ger jag inte ut projektet och fått stränga direktiv om att hålla tyst. Sett designen digitalt och den är rejält sinnessjuk! Så vi ska sätta oss ner över kopp kaffe och diskutera hur ett samarbete skulle kunna se ut framöver. Bygg & projekttiden är långt och svår att beräkna, men vi lär ju börja någonstans och se vart det tar oss!

  • Dennis Rådström – Rally Italia Sardegna – Möte inför!

Inte Dennis som kör på bilden, men gillar den bilden så använde den 😉 Väl i Torsby så ska jag även möta Dennis Rådström, fokus är väl planeringen utav rallyt i Italien men även diskutera lite långsiktigt. Blir det kaff här? Ajjemän!

  • SKI TOUR 2020 | SWEDENORWAY | Den gröna touren.

Antagligen den största nyheten är att T-W MEDIA just nu producerar marknads och reklamfilmer för SKI TOUR 2020 som sträcker sig mellan Sverige – Norge, börjar i Östersund & slutar i Trondheim. Fantastiskt spännande projekt med utvecklande mål som begränsad skidpark, tågresor och hållbarhet! Införsäljningen drar igång inom kort för säljarna, så jag redigerar och mixtrar fram materialet de behöver.

Senare i sommar kommer vi skapa mer reklambaserat material ut mot folket, jag har massor av idéer och härliga planer för dessa filmer. Går vår plan och vilja igenom som vi planerat, kommer biljetter och tillgängligheten för touren var extremt reducerad gentemot andra tävlingar.

SKI TOUR 2020 ligger efter Skidspelen i Falun 2020, liknar Tour De Ski med olika etapper och tävlingsformer för att ta fram slutgiltiga vinnare. Vi är ett stabilt gäng fördelat 50/50 Norge-Sverige och våra mål är högt uppsatta! Let’s go!

  • O-Ringen 2019 Kolmården är bekräftad!

Sent här under veckan hade jag dialogen med Anna Wennertorp och vi fick grönt ljus på vår offert mot O-Ringen 2019!T-W MEDIA har ansvaret för filmproduktionen för den härliga orienteringsveckan i slutet av juli som går detta år i Kolmården. Stolt och glädjande att kliva in som ansvarig producent för tredje året, idéerna kryllar som vanligt i huvudet och man är grymt taggad för nya utvecklande steg i produktionen!

Återkopplar mer här om hur det ser ut med veckan, kameramän och helhetsplan 🙂

  • Bröllopsbilder levererade & nytt inbokat sommaren 2019!

Även när jag är på plats i Torsby så ska jag möta upp min gamle vän Henric Persson för möte & kaff. Henric gifter sig i augusti och T-W MEDIA är där med kameran i högsta hugg! Inspirerande med ännu ett bröllop 2019, även om det är något jag inte marknadsför mig själv som, bröllopsfotograf, så är det kreativ utveckling och utmanande att förmedla den unika känslan från ett bröllop!

  • We & Sports och fortsättning 2019.

Kontraktet för min flexibla tjänst på 50% ska diskuteras och utvecklas inom kort. Jag är fortsatt lika hungrig och motiverad att göra skillnad för ämnena, så jag ser positivt på framtiden tillsammans. Några fina lanseringar av min & Linas digitala utbildning lanseras snart löpande inom kort och sommaren ser ut att fyllas med några intervjuer bl.a

Har ev. en MTB-tävling inbokad i juli, men så långt fått ganska tafatt information och informerar om det ytterligare längre fram.

Sockertoppen 2019 går av stapeln än en gång här uppe i Östersund efter midsommar. Vi är på plats och täcker lägret både film & bild! Blir det +120h även detta år? Vi laddar för det och börjar snart tagga till 🙂

…och ja, det var nog de de för denna gång. Har fler bollar i luften med olika projekteringar, möten och planering för kommande framtid. Skidsäsongen 2019-2020 har jag också olika projekt igång men avslöjar de när ett avtal är låst! Bra kommer det bli iallafall, det är jag säker på 😉

Tack för denna gång!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *