TT = Turbo Tisdag

  • Intervjun med T-W & Ellen W från O-Ringen.

Jag gillar bilden, det är inte alltid glädje och medgång i livet. När jag var i Örnsköldsvik senast, så gjorde vi ett reportage med mig och Ellen om relation från O-Ringen 2017 ( läs mer om det här ) Ellen berättar här om sin funktionsnedsättning och jag tittar in i kameran, jag tittar in i kameran för att jag vill ni lyssnar och tar in den här 11 åriga Ellens ord som jag själv sitter där och blir berörd. Filmen kommer bli storlek längre, men mycket bra som sägs och man måste få med helheten av allt. Den som inte har tid att se filmen, skiter jag i, den här filmen betyder mycket för oss och inspirerar många andra med funktionshinder. Allting går.

Den är långt ifrån klar, men iallafall påbörjad och det gjorde jag under gårkvällen. Blev lite trött under arbetets gång, så då sprang jag ner till verkstaden till farsan och fixade stavarna. Bytte lite handtag och fixade med spettsar, så nu är stavarna i ordning  för både backintervall och stakning.

  • Meddelande från en av arrangörerna på Gymkhana Drift.

Fick sent igår också ett meddelande på Instagram att de vill komma åt min film från Gymkhana Drift 2017 och använda i sina egna kanaler. Kul att de gillade filmen och vill sprida den ytterligare. Så 15 min efter ha fått meddelandet, hade han 2 versioner av filmen på mejlen och nu väntar på publicering från deras sida 😉

  • Ute o hugger asfalt, som är det bästa jag vet..

Idag på morgonen sprang jag lite ärenden och fixade lite småsaker, bl.a så styrde jag in till min kära moder med en bukett blommor som sen present på födelsedagen. Hem och redigera lite, planera lite och sedan taggad på träning. Bestämde mig för att ta de lite långsammare hjulen idag och lugnt pass. Det blev de inte. Uppe på Valberget så var Stjerneskolan där och tränade, så blev istället impuls liknande med att köra ikapp varenda en. Jagade höjdmeter så körde alltid dubbla varv på övre delen. Så ett fint pass i kroppen blev det och massa ny energi för dagen.

Under träningen ringde Ulrika, jag ringde hem när jag kom hem sedan och vi diskuterade lite ang TorsbyKalaset. Så imorgon ska jag erhålla lite info + materialet jag behöver och sedan kan jag göra klart promo-filmen. Den kommer första hand användas till politikerna + som inbjudning till nya artister/akter för nästa år. Troligen kommer vi skapa en än kortare som går ut som reklamfilm till folket. Vi får se.

Slängde i mig lite mat och precis när jag var klar ringde FredrikWEASE. Han bokade in ett uppdrag i Örebro nästa helg, en Swimrun som kommer gå nästa år och därför ska det skapas film i år som reklam. Kul, jag är taggad och vi skulle sammanstråla lite senare om mer konkret plan samt vad de valt utifrån min offert.

Nu har jag fått en impuls att möblera i lägenheten, så återkommer senare efter jag möblerat om och redigerat lite.

Turbooooo

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *