Trysil – Tack


Samarbetet avslutades med en fantastisk dag, jag blev av någon anledning sugen på ett hel*ete pass. Så jag får någon jälla fart på grejerna någon gång! #teamleasplan körde när de var på Mallis 100/100 x 50 och jag tänkte det måste vi bräcka.  Så vi körde samma sak fast 100 x 100 x 51 🙂 Förklaring: Du bombar alltså på i 100meter, aktiv vila 100meter och repeterar detta 51gånger. Stakning 🙂 Helsike vilket pass.. Värt att tillägga var också att 3,5km var helt utan spår, vi åkte ospårat med 2-3cm snötäcke. Majoritet uppförs.

bobcam

  • Nöjd krigare

Gladaste känslan var nog att man ändå kunde pumpa på, ganska hyfsat hela passet igenom. Sammanlagt fick vi vell ihop 1.45h kanske, vi drog lite stakning även efter passet och man var sådär lycklig i kroppen 🙂 Vi åt sedan en god lunch, städade ut stugan halvt kaos och tackade för oss. Tack Bryne, Lilja, Greven och Nico för fina dagar. Speciellt tack till Bob för grym sparring och 51 omkörningar idag, bra pannben för mig att bli parkerad konstant! Nu får vi blicka framåt och ta för oss vad buffébordet erbjuder. Har lite suddiga planer för veckan och blir nog kanon det. Har lite roliga nyheter att presentera tillsammans med Mr. B.Impola och det följer jag upp senare i veckan med. Skall klippa klart sista filmen från surfen på Trysil. Göra klart livespelningen med Top Cats och även kunna njuta av 2  dagars vila. Sen är det på’t igen med träningen!

Tack Trysil för fantastiskt samarbete och boende. Jag summerar upp allt här på bloggen i veckan och kommer definitivt ta sikte mot Trysil igen för längdskidor.

Team Serneke VS Leaseplan 1-0

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *