Trysil och summering läger..

_20161013_124233

Frisk start uppe i Grövelsjön och tempen visade -9 grader. Man är ju verkligen inte inställd på detta än, fasan.

_20161013_124317

Fantastiskt fint väder än idag, vackra Norge visade sin bästa sida och vi hade en mycket fin väg till Trysil där först ett möte väntade.

blogg

Trotts man ser ut som scarface i ansiktet, så lyckas jag ändå ha en lyckat och bra möte tillsammans med Trysil och Skistar. Ett möte som var baserat på min idé och jag fick här tid att framföra den. Jag fick presentera och utveckla min idé, förklara innebörden och berätta hur allt det skulle gå till. Allt kändes bra, talan var god och vi verkade vara överens om projektet. Tyvärr det sista som nämns, vill Gro inte att jag nämner något officiellt, utan hon måste summera projektet med sin chef innan vi går ut med projektet. Chefen på Trysil var min första kontaktperson som sedan kopplade ihop mig med marknadschefen Gro. Givetvis är det något i filmväg, lite nytänkande men med en smart kombinationen där bägge parter går vinnande ur situationen. Projektet är daterat till första veckan i November och därför ganska tajt med planering. Jag får besked på Måndag 17 Okt och vi får ta det därifrån sen. Jag och Gro var positiva, jag tror det blir av och det kommer bli mycket spännande att genomföra. Lite samtal väntar för att få det i lås och skall skissa ihop en liten plan ytterligare..

_20161013_194235

Bikeparken efter mötet levererade. I Trysil har dom en grym pumptrack och den var bra kul samt lärorik för kraftöverföring. Efter ett tag lämnade vi den bakom oss och begav oss mot MTB leder i skogen. Fascinerande leder där Trysil lagt 10mille på att bygga upp och de var verkligen fantastiska. Vi cyklade runt runt runt på olika leder och man glömmer bort man tränar, riktigt kul avslutning! Tack Trysil för bra möte och grymma MTB möjligheter. 6 pass och +11h insamlade där vi kantat lägret med möte, planering och mycket goda samtal.

Även hunnit med ett telefonmöte tillsammans med Skidspår.se där jag presenterat mitt projekt. Mycket bra 30 min långt möte, bra infallsvinklar från Mikael och vi skall iallafall ge projektet en chans. Så nu väntar projektering 🙂

Skall även ladda om mina batterier för morgondagens uppdrag där jag skall intervjua Åsarna och Östersund – åkarna som gör sin sista dag här i Torsby för Skidzonen.se

Tackar också familjen Brandt för fint boende och felfri vistelse i Grövelsjön. Super mysig stuga och vi kommer nog tillbaka till den en vacker dag. Ni finner mer info om den här —> Brandtbiathlon

 

Akta er för läppsalva!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *