Trysil, IFS & T-W Media

t-wmedia

Där har vi utskicket som gått ut till det teamet jag valt att ta med. Team Torsby Ski Akedemi. Ett intressant koncept där de gått från Team Torsby Biathlon ( som jag tidigare arbetat med ) och utvecklat det till att ta med längdskidåkare också . Ett nytänk där de kombinerar och kan utvecklas/ta lärdom tillsammans med olika erfarenheter. Totalt är dom 8 stycken, 4 Längd och 4 skidskyttar. På det här lägret blir det 4 personer som blir med. De som blir med är:

team-torsby-ski-akedemi
Team Torsby SkiAkademi

Sandra Olsson – Längd – Instagram

Ludwig Tärning – Längd – Instagram

Gabriel Thorn – Längd – Instagram  – Som är aktuell i media med Länk 1 & Länk 2

Mats Andersson – Skidskytte – Instagram

Gemensamma instagramen för teamet är Team Torsby SkiAkademi


Vi arbetar utifrån ett koncept jag och Gro (Trysil Marknadsansvarig) arbetat fram. Det kommer bli flertal filmer med olika teman och vi kommer arbeta mycket med socialamedier. Även ta bilder och nyttja Trysils alla olika faciliteter omkring skidåkningen. Trysil har klart 6.1 KM för längdskidor när vi kommer upp och det kommer nog läggas X antal varv när vi är där uppe. Varför jag gjort det suddigt, är just för att jag håller på konceptet så filmerna får tala för sig! Kapaow. Givetvis skall även jag försöka få till något träningspass också. Blir nog att jag får arbeta kväll/nattetid, The golden hour börjar ju trots allt efter 23 😉

Team Torsby SkiAkademi  stannar mellan Mån – Fre och vi kommer köra järnet. När dom lämnar har jag bjudit upp 4 andra vänner som kommer vara på plats över helgen. Över helgen kommer vi fortfarande arbeta under konceptet med film, men jag kommer antagligen sticka iväg på lite ( ” Side Quest ” ) och arbeta med ett annat uppdrag. Men det får ni se vad det blir, träffar landslagsledaren ( *oops 😉 ) och Gro under veckan i Trysil för att diskutera möjligheterna med en gameplan.. .


Gårdagens arbete tillsammans med SSSF & IFS under deras Världskonferens i Gothia Towers, Göteborg.

  • Här hade jag tänkt ha filmen. Men efter ytterligare önskemål från Håkan, med b.la textning så blir det lite försenat, jag väntar in hans önskan och vi siktar på lansering imorgon.

vlcsnap-2016-10-27-13h40m03s156

  • F1 simulator fanns i hallen, fräckt!

vlcsnap-2016-10-27-13h40m29s165

  • Tarjei instruerar under eventet.

vlcsnap-2016-10-27-13h40m56s184

  • Shitloads of people.

Som några redan vet så började det ganska problematiskt. Det var någon/några som sett vapen ( antagligen från gatan eller genom fönstret bredvid ) i Gothia Towers och ringt polis. Det var ju vårat event laserskytte 🙂 Efter lite om o men löste sig det och vi fick skärma av från gatan för att dölja insynen. Blev lite mörkare och lite trångare med den lösningen, med det löste ju problemet iallafall. Jag filmade på, försökte arbeta med ljuset och folk började strömma in. Efter första skytt rullade det på konstant med folk som var nyfikna att testa. Tarjei Bø och Ingela Andersson instruerade tekniken samt höll koll på poängen. Ett lyckat arrangemang och riktigt mäktigt att vara på plats. T-W Media skämde inte bort sig idag heller och nu blickar vi framåt!

Med framåt menar jag imorgon, då reser jag till Idre! Hänka på för att se vad jag har nu i planerna!

Miljakten!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *