Tosse Tosseberg

  • Morgonstund har guld i mund!

De storslagna planerna blev lite ändrade, men justerade till imorgon.. Så idag blev det storslagna planer i form av träning!

Vaknade upp med ett leende, spelade god musik och åt lätt frukost inför Tosserbergs intervaller. Hämtade in Oliver i bilen, solen sken och humöret på topp. Vi åkte till Tosseberg till 10:00 och började med uppvärmning. Solen brände härligt, så snart uppvärmningen var klar ryckte jag tussarna och körde utan tisha samt keps. Härligt med friheten, bara korta tights och handskar.

  • Endorfinerna och pulsen gick att ta på i luften.

Vi körde totalt 4 intervaller upp för backen, pulsen slår max och man kämpar mot pannbenet. Lyckades otroligt bra mentalt, kämpade på och överraskade mig själv nästan. Hade Emil Nykvists rygg att gå på, jag körde stakning eller diagonalt och hua va jobbigt det var.

Tosserberg är för de som inte vet, Sveriges brantaste backe och perfekt för rullskidor. Vi körde skiten ur oss, känslan när man är klar är brutalt skön och man klappar sig själv på axeln för bra jobbat.

När sista intervallen var klar, jag och Nykvist låg med andnöd på toppen, hann vi i princip ta två andetag innan solen försvann i ögonen.. Då stod 4 kidz över oss med stora valpögon och frågade Vad gör ni för något” 😀 Åh härliga barn, men låt oss andas haha

  • The bad-ass crew for the day!

Nykvist tog hem segern, jag två, Daniel(t-shirt) trea och Oliver fyra efter tagit en spy paus. Grym insats av alla, sjukt nöjda och Daniel på 14 år imponerade mest. Förvånansvärt pigg dock efter var jag, körde min paraddans masken och tränade stå på händer efter. Perfekt förmiddag!

  • Lite ghettogym på det så!

Jag & Oliver hade inte fått nog av träning, vi mjölkade av det sista på utegymmet i Valberget och njöt i solen. Man var inte stark, men härligt ta lite styrka och få ur de sista, helsicke vad gott maten smakade sen.

Vi käkade tillsammans, jag hade gjort iskaffe med mjukglass och vi avnjöt allt på balkongen här på baksidan. Bra liv!

  • PE Custom & Per Edqvist kom på besök!

Fetaste bilen jag någonsin sett kom på besök, äntligen får ja se bilen i utemiljö och nu i sin helhet & klar. Brutal bil, man gå runt i timmar och kolla på den, såna former, linjer och detaljer som är så sjukt fascinerande.  Kunde inte hålla mig knäppa några bilder och vi diskuterade planer..

  • Bredare bak finner du inte, Världens bredaste Jaguar.

Jo, planen är såhär. Imorgon ska vi göra en komplett plåtning och jag har fixat en brutalt episk fotoplats. Platsen vi ska vara på, skall jag inte avslöja, men den är unik och det är ingen som kommer in där med bil annars 😉 Så håll utkik imorgon kväll, då kommer en summering från plåtningen och jag kommer ligga sömnlös inatt, för jag är så sjukt jäkla taggad på de!

Nu måste jag fixa för morgondagen, planera och hämta grejer. Sen borde jag behöva redigera lite film! Så det är full fart 😉

Epic day!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *