Torsbykalaset Dag 3

_20170714_111937

  • Solen gassar och livet é najs!

Vaknade tidigt, ville iväg så fort som möjligt ut på rullskidor och så blev det. Härligt väder, lite svalkande vindar och härligt pass. Körde 50/50 vartannat varv stakning/diagonal, riktigt tighta 90’s hits i lurarna och många tankar i skallen. Avslutade allt med att köra lite styrka på utegymmet också, så den där goa känslan infann sig på hemvägen och man mår såååååå himla bra. Riktigt skön start på dagen!

Innan jag begav mig ut, så var jag tvungen arbeta lite. Pratade med O-Ringen på telefon, hade kontakt via mejl om 2018 på filmerna jag redigerar nu, 60 Nord Sarah mejlade om önskemål på bilder för morgondagen och sen också det sista ordet för avtalet med SWEARE.

 

19667574_558525230938162_3258468829751297743_o

  • SWEARE Summer Collection 2017.

Riktigt kul att få presentera och återförenas med en av mina tidigare samarbetspartners, SWEARE och T-W MEDIA startar igen ett nytt samarbete för deras sommarkollektion. Vi har en deal angående jag producerar filmer/bilder från deras kollektion, som bonus på allt får jag arbetskläder & träningskläder. Glad att de vill fortsätta samarbetet och tankarna i skallen har redan börjat spira runt. Kommer behöva 2 modeller framöver, har 2 stycken i spontantanke, men är det någon som känner sig sugen, hör av er 🙂 Det kommer bli löpning och rullskidor. Så det kan va positivt om ni kan något utav det, 17-35 år är den jag söker, man som kvinna och ingen tidigare erfarenhet krävs, kom igen det blir kul 😀 Antagligen blir det inte en produktion förns Aug/Sep.

Torsbykalaset 9

  • Screenshot: Ansiktsmålning i Herrgårdsparken.

När jag kom hem efter träningen, var det inte mycket mer än att duscha och bege sig mot Herrgårdsparken för att filma lite sekvenser från aktiviteterna för barnen.

Torsbykalaset 8

  • Screenshot: Ponnyridning för barnen.

Torsbykalaset 7

  • Screenshot: En pirat som ville bli filmad, dock ville han inte synas 😀

TorsbyKalaset 6

  • Screenshot: Alpackor

Tänk er vad fränt o ha en Alpacka. Tatuera in T-W Media på sidan och låta den bära min utrustning 😀 *Ironi

TorsbyKalaset 4

  • Screenshot: Tävlingar och lekar.

Jag la mitt varv på ca 1h och filmade de sekvenserna jag behövde. Det har varit fint väder alla dagar än så länge, men idag är nog helt klart bästa ändå. Fantastiskt att det är så vackert väder när ett sånt här härligt arrangemang pågår här i byn. Nu ska jag äta min lunch som jag inte hann med förut, ner och lämna ut högtalarna från förrådet. Illa tvungen o klippa gräsmattan också som jag lovat päronen, sen blir det redigering O-Ringen 2018 ända fram till 18:00 då jag beger mig mot kvällens team, Countrykalaset!

– Njut

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *