Torsbykalaset dag 2

FB_IMG_1499892351168

  • Bild från Visit Torsby.

Profilkläder är väldigt viktigt i samtliga branscher, för mig är det nästan ett måste då jag rör mig bland massor av folksamlingar och chans på stora exponeringar. Där står jag med ryggen till, T-W MEDIA stort på ryggen och ca 400 personer i publiken tar in logotypen medvetet som omedvetet. Denna bild är tagen från Visit Torsbys Facebooksida så får jag även där exponering, syns man inte, finns man inte.

 

_20170713_113228

  • Kingväder.

Med solen som väckte mig tidigt, tog jag tag i saken direkt med frukost och uppdatera spellistan för att ge mig ut på en tur. Fantastiskt skönt och träna på morgonen för att få massa boost o energi för dagen. Träffade på Filip Danielsson som jag la några varv med, träffade Erik Söderlund, Jon Kleppenes & Sebastian Olsson också, det som är så kul med Valberget tycker jag, o träning generellt. Det är ofta någon man möter där uppe och man socialiserar samtidigt man gör något vettigt. Friskvård för både kropp o själ. Satte på mig mina hörlurar o köttade på till några snabba 90’s hits, även om jag borde köra lugnt efter sjukdomen, så var det gôtt o trycka på lite.

DSC_0718

  • Juicerep med Bl.a Göran Persson & Kjell-åke i Myra.

Efter en fin lunch och lite plinkade på datorn, stack jag ut för att jaga dessa typerna på byn. Fann dom sittandes ute i trädgården vid Hotell Örnen, vi drack lite juice, spelade in ett intro och skrattade massor. Göran Persson där är ju egentligen Göran Gabrielsson som är imitatör, sjukt duktig och jäkligt rolig 😀 Kjell-Åke i Myra är ju en klassisk typ här i trakterna, går alltid hem med hans humor och härlig fläkt!

Så nu är klockan 15:00 och jag tänkte arbeta lite med O-Ringen 2018 tills jag skall bege mig mot Herrgårdsparken för humorkalaset ikväll.

Återkopplar sent ikväll!

Le & skratta mer!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *