Top Cats + SSSF

_DSC4809

KUL! Förtroende än en gång från Skidskytte Förbundet där jag kommer täcka deras elitläger i Torsby som går av stapeln 2/8 Augusti. Kommer bli en hemlig gästande stjärna och full fart kring Torsby Sportcenter. Håkan Blidberg kontaktade mig för ett tag sedan och jag tvekade inte en sekund, klart jag är med! Vet inte så mycket mer än så, vi kommer stämma över närmare och jag ser fram emot arbetet. 🙂

top2

Top Cats har jag följt länge, började många år sedan när jag arbetade på Gröna Lund och fotograderade artister. Där träffa jag på mina goda vänner från bygden och jag tog bl.a denna bilden där. Under JSM arbeta vi igen tillsammans och nu är det dax igen, den 4/8 under Classic Car Week cruisar jag upp till Rättvik och kommer delta under deras spelning. Nja, inte som basist direkt, men som fotograf och filmare. Spännande uppdrag, fotat spelningar har jag gjort många, men att filma skall bli något nytt. Skitkul liten utmaning och Augusti plockar på med arbeten, härligt 😀

Snart dax att tänka på refrängen med Sockertoppen och också börja ladda mentalt för en mycket grym vecka. Kommer bli riktigt hektiskt, mycket skratt och fantastiska ungdomar. Förhoppningsvis bara sol 😉

Det vankas regn för Midsommar så det är ju härligt att det är som vanligt, trevlig kväll i Rådom med skidpôjkera och vi får se var skutan styr åt!

Trevlig helg på er folkens!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *