Tillbaka till träning

DSC_0599

Kameran som är till salu,  18-55mm zoom, Nikon D7000, dubbla batterier och grepp. Även minneskort hänger med. Bloggpris 2500:- 😉

DSC_0607

  • T-Wurform & Nickoking

Efter lite strul o töl genom att jag hade inga stavspetsar för asfalt ( lämnade kvar i Portugal) så löste vi det genom att låna Nicokings skatestavar. Fin dag och vi rullade mot klassiska Utterbyn, motvind (givetvis) men humöret var på topp vid vändningen.

Trodde formen skulle vara skrot, men stakningen satt fint och funkade helt ok med lite för korta stavar. Helt sjukt, åkte på 87% kroppslängd och de kändes koooort. Kommer aldrig kunna tävla igen jag. 🙂 Men är ju motionär nu… Iallafall, vi varvade runt och svängde in till Oliver o tjata lite på Mekonomen, väl klara med passet hade va harvat in 2h i det fina vädret och alla nöjda! Mycket fint!

Hemma så lagade jag pannkakor och packade väskan för Finnskogtoppen. Skall skissa på lite idéer nu innan jag beger mig iväg kring 15 tiden, blir lite timelapse ikväll med solnedgång o stjärnor och sedan fortsättning imorgon tills jag är klar.

Ringde även Dorotea aktuellt som är Bryntes tryckeri för tackkorten men inget svar.

Ringde även Jukola Höga Kusten om hur det blir med Ö-vik men inget svar. Försöker snart igen.

Mailat med Ski Classics, vi skall få till ett möte efter midsommar och diskutera content ( Film, bilder, material ) för kommande säsong och vi får se hur det går. De ville även att jag skulle söka jobbet som de lagt ut. ( Läs mer om det här ) Event manager, hm måste klura lite på den och vi får diskutera under mötet..

Tar en paus här, klockan är 12:49, försöker ringa samtalen sen och lägger upp inlägget innan jag åker. Kommer att komma ett inlägg ikväll också, men det kommer bli sent. Men de kommer 😉


Tyvärr inget svar ännu och kan inte därför delge om det blir Höga kusten Örnsköldsvik i helgen eller icke.

Nu mot Norge!

Akkurat!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *