Till vardags!

  • Ny hjuling till familjen!

Skickade in tonvis med versioner, bilder och filmer till alla företag & personer som var med på uppdraget. Tog en tjuvtränings runda på rullskidor, tvättade och handlade sent middag. I telefonen höll Miamys mig sällskap och middagen serverades 22. Dagen idag började vid 09 och parkerade vid kontoret, Lager 157 stod på agendan och kommande avsnitt som lanseras fredag. Börjar komma ihop riktigt bra och jag fick upp ett bra flöde under förmiddagen.

Multitaskade sen med mejlande, telefonmöten, ärenden och bokföring. Varit i kontakt med SALOMON som var riktigt nöjda över resultatet och helgen, planerat in ett möte med Ski Classics och mejlat lite samarbetspartners vad som komma skall.

Var upp till mor och hälsade på, men även där stod Audin som jag nu ska köpa in i T-W MEDIA familjen. En Q5 som jag tar över från föräldrarna, de har köpt volvo och därför köper jag denna till företaget. Redan varit i kontakt med Johan som ska tejpa bilen, med olika förslag och design. Kommer bli diskret, stilrent och snyggt på den här bilen. Caddyn där emot, där har vi galnare planer 😉

  • Gasande pojkar leker bäst!

Äntligen har det svalnat i luften och trailbikens väntan är nu över. Tog mig en runda på hojen i Gräsberget och rekade en löparrunda som förhoppningsvis ska bli en ny favorit. Kom inte ihop helt och hållet dock, men jag har en plan för det också. Iallafall, ibland vill man kasta hojen åt h-vete, men sen klarar man trixiga partier och får ett bra flyt igen. Summerat när man kommer hem, är man lycklig och leendet är svårt att få bort. En bra tur in på kontot.

Hälsade på farmor sedan i farten och ska nu duscha innan middag med föräldrar + syster. Super trevligt.
Kvällen blir lugn sen, ska pyssla med bilen och rediger Lager 157!

Ta hand om varandra!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *