The great news

vlcsnap-2017-02-16-21h38m55s147

  • Sekvens från kommande film till WEASE

Börjat kika på filmen för WEASE och även lägga ordning planen för hur man ska dela upp huvudfilmen till kortare sekvenser. Fått det grafiska materialet som krävs, så nu är det bara att sätta tänderna i projektet 🙂

 

Under lunchen ringde marknadsansvarige från Vasalopet och kom med de befriande orden: Vi får filma hur mycket vi vill på Vasaloppet. 😀 😀 😀 En otroligt stor sten med vikten av komplikationer släppte precis från våra hjärtan på firma High & Low. Marknadschefen diggade vårat projekt, han hade sett alla våra avsnitt och var väldigt positiv hela grejen. Fulla spjäll för produktion under Vasaloppet, så länge det inte är live.

Nu måste vi bara få tag på en åkande fotograf, någon som känner sig manad eller har tips? Hör av er, vi har några alternativ men är öppna för förslag.

Mötet med finngskogstoppen blev lyckat och vi kom överens om en deal. Så här söker jag 2 modeller i åldersklass 40+ och som kan agera statister, det är bl.a middag och spa vi ska ha sekvenser ifrån. Hör av er.

 


Brynte har rest norrut på tävling i Malung som jag anknyter till på lördag, tills dess skall jag pyssla med olika projekt, ärenden och förberedelser för den hektiska perioden framöver.

 

Så här tidigt har jag inte lagt mig på länge, 22:00

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *