The End Part Two

 • Discot var crazy!

Helt sjukt va energi deltagarna fortsatt hade i sig och kunde leverera på discot! De lär ju sova i 7 veckor framöver haha. Ett lyckat disco som avslutades med tävling, taket slog igenom och grym stämning levererades! Blev lite sentimentalt efter åt bland deltagarna, så man fick klappa o kramas lite innan det var dags för nattande.

 

** Haft lite problem med bloggen och servrar. Men ska vara åtgärdat nu och hoppas det förblir uppe för både publicering och besökande!

 • Hjalmar, en riktig stjärna!

Grymt härlig kille med hjärtat på rätt plats och energin på topp rakt igenom hela lägret. Hans personliga rekord på rubikskub var 13 sekunder och han kunde 80 stycken olika algoritmer för hur det skulle kunna lösas. Highfive säger jag bara!

 • Selfie vid 03:30 på väg hem!

Nog blev det sent igår också, drog ut på tiden att finna några klipp och man tappade fokus några gånger. Det var lite kämpigt, men kunde slå ner datorn nöjd och gå upp till boendet med allt klart. Samtalade lite smått med nattpersonalen, plockade i utrustning och snosade vid 04:30.

 • Signerande av tröjor!

Vaknade ändå vid 07:30 som senaste rutinen, gick rejält långsamt i hjärnverksamheten men kunde släpa mig in i duschen och vakna ordentligt. Spatserade ner till frukost, åt en laddning mat och tog med en kaffekopp upp till dagens första aktivitet. Började med porträttfotografering på samtliga deltagare och ledare. Mynnade ut i att signera tröjor, deltagare som grät och städtävling. Vi hade fortsatt den officiella avslutningen kvar 🙂

 • Deltagarna överraskade Robin med rosor!

Efter föredraget från Robin överraskade deltagarna blommor. En efter en kom med 30 blommor och tårarna kunde hållas tillbaka. Ett vackert och känslosamt moment för oss alla. Fin gest från föräldrar och deltagare som visar uppskattning. Otroligt mycket tid, energi och vilja som läggs ner i projektet. Han & Frida är värd alla blommor i världen för arbetet de lägger ner.

Efter avslutat läger plockade jag några intervjuer från föräldrar, åt en rejäl laddning mat och vinkade av ledare så som deltagare som vände hemåt.  Tog mig upp till mitt organiserade kaos och drog inte en centimeter till stacken när det gällde städande. La mig med netflix en sväng och sedan pysslat på datorn med diverse.

Får se hur kvällen eskalerar, man ska iallafall ladda om för ett nytt stundande läger imorgon och blir ett möte ikväll inför det! Som sagt tidigare, man kan inte vila ännu och bara fortsätta köra! Solen ser ut att förbli här över helgen och det uppskattas!

Nu ska jag sortera på datorn, klippa en film till ett bröllop och preppa för nytt läger!

Last part, leeeeeet’s goooooo!

T-W

Ett svar

 1. Per skriver:

  Du gör ett sjukt bra jobb Tom!
  Fantastiska bilder och filmer!
  Tumme upp i massor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *