The day before Gymkhana

  • Paraply blixten testas.

Morgonen var ganska lugn med tidigt uppvaknande av barnskriket och Brynte stack iväg på ett uppdrag. Jag käka frukost och sedan testade lite olika inställningar för plåtningen med Stina Nilsson. Tyvärr blivit lite fel artiklar skickade från en sajt, så fick göra en provisorisk lösning på det och kika på en möjlig lösning senare. Ställde in blixt o kamera, monterade paraply och testade lite olika inställningar i mitt lilla rum. Ett lyckat test 🙂 Ringde även Magnus ÖsthSki Classics som är fotograf där, tyvärr var han upptagen och vi gjorde upp att samtala på Måndag i lugn o ro istället. Klockers.

  • Brynte på annorlunda uppdrag 🙂

Jag, Frida med barnen gick sedan för att kika hur det gick för Bryntesson som idag var speaker/konferencier på en blombutik här i stan. Riktigt annorlunda uppdrag för den filuren, men han skötte sig bra och ”käften” gick som bara den. Idag fick även jag vara ledig från foto/film då det redan fanns en på plats och därför vara där o kikade läget. Inget för mig riktigt, sjukt kass på blommor och lågt intresse från min sida 🙂 Jag spatserade så småningom hem för att redigera lite material för O-Ringen 2018 och dricka mer kaff. Så det pysslar jag med nu och så småningom skall jag väl möta upp Nicoking som dyker upp kring 13:30 på tågstation, vi tänkte väl käka, träna och även kika in morgondagens batalj på Gymkhanadriften vid stadion.

Laters alligators!

  • T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *