The day before departure

David Guetta

  • David Guetta under Summerburst

Morgonen började med ett möte hos Aron, NWT med kaffe och intervju. Jag fick berätta hur jag kom in på fotovärlden som senare eskalerade till att bli rörlig bild. Mycket klocka frågor från Aron och tror jag fick fram allt jag ville säga. Kommer bli ett större reportage om hur jag fann mig fram till var jag är idag, man måste tro på sig själv och våga satsa. Har levererat några bilder till Aron för urval som skall tolka min resa i olika kategorier och kommer bli ett publicerat i en helgtidning framöver. När var lite oklart, men jag är riktig nyfiken på vad han får ihop och inte ett dugg orolig. Aron är grym, när jag berättade om High & Low blev han rörd, då hans dotter har diabetes och de har varit väldigt tacksamma för seriens budskap samt lärdom. Jag som många andra, hoppas det blir en säsong 2. Kruxet är dock, att det inte är hållbart som vi arbetade under årets säsong och Robin väntar tillökning. Så 2/3 medproducenter kommer inte få mer tid över, det är ju en sak som är saker. Men egentligen, allting går, bara man vill och jag är redo. Men vem vill bli vår sponsor? Sveriges största serie om diabetes. Borde ju kunna sälja in det till någon av playkanalerna eller vartfall få en samarbetspartner. Vi får se, artikeln kanske hjälper.

 

Bilden är taget under Summerburst, tror det var 2013 och med mitt företag Derma Photos. En riktigt mäktig spelning av Guetta och ett minne jag tar med mig länge. Fantastisk kväll att plåta!

Sockertoppen2

  • Socketoppen 2016

Jaga har även haft Lisa här på kaffe, jag kaosade samtidigt med att packa Portugal och göra pannkakor. Gör allt samtidigt då blir det bäst 😉 Väskan är under kontroll nu iallafall, blir mycket grejer, f*n, men ska ju va borta i 3 veckor och vill ha möjlighet till olika äventyr jag kan tänkas hitta på. goPRO & Nikon är nedpackad, kommer uppdatera lite olika former av material och vill ändå ha med Nikonkameran för högsta kvalité. goPron är mest med för lek, kan bli bra 😉

Så nu skall jag upp till Farmor och ta adjö för ett tag, ner till päronen för middag & eventuell frisering. Svänga förbi bror Björklund innan jag skall somna in med spänning i kroppen. Kan säga redan nu, att internet är lite halvt begränsat där nere, skall försöka uppdatera frekvent och även hålla det hyfsat intressant. Kommer bli blandade äventyr, surfning, rullskidor, vänner, Lissabon & massa massa hav.

Med lite nervositet och samtidigt spänning, lämnar jag imorgon 10:30. Mäktigt!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *