Tajt med tid

När jag väl kommit hem så fanns det lite post i lådan att hämta ut. Blandannat så kunde jag plocka ut denna skönhet till ledramp. Egentligen hade jag väl inte tid att montera, men jag kunde inte hålla mig och satte fast den temporärt. Sprungit ärenden, fixat massa och redigerat en teaser från gymkhanadriften jag länkar längst ner.

Efter en sen natt redigering och fortsättning tidigt på morgonen kunde jag slutföra det projektet. Publicerar summeringen från plåtningen för Vasalöparen och Stina Nilsson imorgon. Njut av filmen här under och hörs imorgon igen!

Är uppe hos bröderna Lundberg nämligen, gått i ett när jag kommit hem nu och pysslat/tagit ikapp massa. Puh.

Men imorgon lite lugnare och ska kunna arbeta på som vanligt.

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *