Tack för allt!

high-low-avsnitt-7

  • Avsnitt 7

Vi har fått otroligt mycket fin respons på våran serie High & Low och vi uppskattar det otroligt mycket. Det är väldigt mycket jobb bakom och vi arbetar så vi knappt hinner äta. 🙂 Visst kan man alltid filma snyggare, mer kameror, mer diabetes snack och mer av allt. MEN. Robin elitsatsar och tom arbetar också med annat. Jihde är upptagen mycket och vi har en otroligt bred publik. Vi har ju fått feedback från Felix 6 år och Kjell 64 år, så vi vill ju att alla ska med på vårat tåg.  Kring 16 avsnitt kommer det ju bli, så alla kommer ju kunna finna ett eller flera avsnitt som är sin favorit och några de tyckte va dyngtråkiga. Men så är det, det är en svår jargong och vi gör vårt bästa. Så länge vi får ut vårat budskap, är vi nöjda 🙂

 

Avsnitt 7 som exempel tog ungefär 15h att redigera, så ni kan ju tänka er när vi också skall filma det och tajma med alla. Man drivs av all kärlek vi får från feedback, det är guld!

bryntes-sma%cc%88llkaramell

  • Inga kommentarer

_dsc4236-kopia

  • 122 mail till anmälan på Sockertoppen 2017, 2 minuter

Även om anmälan öppnade klockan 04:11 natten till idag, så öste det in mail till Frida och fortsatte hela morgonen. Otroligt kul och man ser fram emot 2017-lägret!

 

Nu skall vi ge oss in på avsnitt 8 och förhoppnings hyfsat nöjda inatt kring 01.

 

Hej hopp Sockertopp!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *