T-W tid

DSC_0719

  • Hämtat ut lånebilen för O-Ringen 2017.

Varit ute och gjort lite ärenden under dagen. Bland annat så hämtade jag denna lilla rejser, blir min bil bort ill Arvika nu på Lördag. Kunde varit en porsche, men istället denna lilla blåa pärla 🙂 Handlade, fixade lite hos morsan, bytte glödlampa på Caddy och sedan en väldigt försenad lunch. Jag hade varit en sjukt dålig diabetiker..

DSC_0720

  • Lite över 20 ackrediteringar har hunnits med.

Efter maten satte jag igång med T-W arbete och listan är bra påbörjad. Några saker kvar, men fått undan mycket och nöjd över arbetet idag. Nico & Oliver kikade förbi under eftermiddagen, hängde lite och snöade in på båtar med V8. Nu tillbaka till arbete, ska bland annat göra en film för O-Ringen 2018 som är lite längre och reklamsyfte i tältet under årets O-Ringen.

Så lär sätta igång, ska arbeta av listan ikväll tänkte jag och kunde ha det lite friare imorgon. Men är mycket saker som måste klaffa innan jag åker iväg. Packningen är en sak som jag är lite ”ågen” för, ska packa för 2 veckor och ingen plats för misstag där.. Så ah, vi får se hur jag löser den frågan 🙂

To edit we go!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *