T-W Media uppmärksammas

T-W Media 2

  • RYLA-Stipendiet

Igår kväll ringde en herre vid namn Grels klockan 21:30 och frågade om jag hade tid för ett möte. Nico var här, 2 koppar kaffe i kroppen och visst hade jag väl det. Men vem egentligen vill ha ett möte närmare 22? 🙂 Han kommer gåendes längs vägen och jag går ut för att möta honom vid ingången. Han presenterar sig som Ordförande & President i Torsby Rotaryklubb. Han vill lämna över en förfrågan om stipendium för utbildning i Kristinehamn senare i April. En 3-dagar lång ”kurs” som skall utveckla individer mellan 20-30 år inom ledarskap och utveckla den kompetens man sitter på redan nu. Jag var utvald på rekommendation av TUAB och var positivt inställd till erbjudandet. Kul att mitt arbete uppmärksammas och man kan få utveckla verksamheten ännu mer. 🙂

 

T-W Media 1

  • Tidningen EXTRA från NWT

Under förmiddagen ringde en dam under namnet Maria och presentera sig som reporter från tidningen EXTRA. Hon sökte en personen ” Tom som bedriver Derma Photos ” Ja men då har du kommit rätt & fel sa jag 🙂 Det företaget är lagt på is och heter nu T-W Media. Då blev hon än mer intresserad och nyfiken på verksamheten som jag bedrev. Efter ha snabbt gått igenom mina 2 år med T-W Media ville hon komma till Torsby i veckan och göra en artikel om mig. Vi gjorde upp en dejt på Onsdag och det är en tidning som kommer ut i Maj. Vad roligt tänkte jag, spännande med att mitt namn kommit upp på skrivbordet och bokas in! 🙂

DSC_0117

  • Arbetsbordet just nu.

Tog tag i lite saker inför föredrag på Stjerneskolan i April också under förmiddagen. Samlade ihop lite bilder, 2 filmer och fick ner 6 år i 18 slides på presentationen. Skall bli ca 35 minuter och jag kommer bjuda på en jäkla resa för eleverna. Nu skall man ju bara skriva en ”plan” för hur det ska framföras muntligt och vilka tips jag vill trycka på lite extra under presentationen. Ser fram emot det och det kommer bli kanon med lite finslipning under dagarna här!

Även varit i kontakt med Red Bull som överlämnat samtalet till ett produktionsbolag baserat i Stockholm inför Nordenskiöldsloppet. Vi får se hur konversationen går där så småningom, chefen där skulle kontakta mig här i dagarna framöver och vi får ta det där ifrån. Spännande.

18

  • Team High & Low

Över en vecka har gått, har fortsatt inte läst kommentarerna som kommit in efter sista avsnittet. Men varit i kontakt med både Frida & Robin om att det blivit bombaderade med mejl, samtal och kommentarer med bara positiv kling. Folk vill se mer, vill hjälpa samla pengar till Sockertoppen och de kommer med egna idéer för projekt.  Kul! Peter bad mig om lite hjälp för en presentation som jag skall fixa och jag glömmer inte de sista orden när vi skiljdes åt. För framtiden, hans plan och ytterligare utveckling om det här projektet, men det håller jag hemligt tills det blir verklighet, om det blir vill säga 😉

All out

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *