Sunday Funday

  • Inofficiella versionen av Sockertoppen #1.

Tryck på play och se vår fantastiska tid tillsammans. En snabbt ihopklippt summering av lägret, tight med tid och blir inte så mycket bättre med åtanke förutsättningarna för de. Blev nöjd och den går ut som en ”beta-version” som sagt.

Såg fotbollen igår efter publiceringen, följde upp den med arbete som bokföring, mejlande osv fram till midnatt och hade sällskap av Mia i telefonen. Kanoners 🙂

  • Ställer in ljud/bild samt underhåller mig själv.

Vaknade tidigt, bättre utvilad idag och energin var tillbaka som vanlig känsla igen. Lugn förmiddag med förberedelse av all utrustning för kommande vecka, tog sen frukost och därefter ställde i ordning lokalen för morgondagens batalj. Ställde även in ljudet för kick off, Bryntesson var lite försenad så därför passade jag på när jag ändå hade tid och tillfälle. Lika bra, så slipper man göra det inatt 🙂

  • Tar en löparrunda på det!

Vid 13:00 tiden stack jag ut på ett löppass. Siktet var att cruisa igenom milen på 1h och få ett lugnt & fint pass som underhåll. Tappade fort bort mig på stigarna kring stadion, men oj oj vad vacker löpning det var och jag kunde njuta medans jag sprang runt på oändliga vägval. Jagade lite höjdmeter och ville hetsa pulsen lite. Kroppen kändes tung, men hade ändå bra kliv och fick en mycket bättre känsla i jämförelse med tidigare pass.

Brände min +1000kcal, exakt 1h, 412 höjdmeter och 170 snittpuls.

  • Här ser ni min logiska löpning 😀

Verkligen inte, ser jag en vacker stig svänger jag av och tar den istället! 🙂 Mötte en och samma löpare 3 gånger, hon lär ju klurat lite vad jag sysslat med när jag sprang om, mötte och korsade vägen. Men ja, ja. Fin löpning och maxpoäng på vackerhet under passet.

Hämtade en ledare på flygplatsen, tog mig tillbaka till boendet och åt en sen lunch. Inte många lediga sekunder innan man var satt i arbete igen här, jag & Bryntesson har varit ute och rekat lite filmplatser. Vi ska skicka upp drönaren här i löpet av kvällen och se från fågelns perspektiv. Mycket planering för kommande publiceringar!

Hål utkik mina vänner!

TU<3

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *