Summering RYLA

 

FB_IMG_1492964332239

  • The partners in crime

Gårdagens middag med dresscode kavaj var en väldigt god 3-rätters i sekelsalen. Vi åt gott, diskuterade massor och jag höll talet som jag nämnde igår. Fick otrolig respons och reaktioner jag själv inte var förbered på. Tårögda och rörda vänner satt runt bordet och lyssnade skarpt på min historia. Jag fick flera kramar efter min historia och många berördes av mitt tal. Väldigt inspirerande själv att få fram mitt budskap på ett bra sätt. Vill ni höra den? Fråga, jag berättar den bara i ord, inte i text.. .

Ett intressant gäng, massor av olika inriktningar och karriärer. Gemensam ålder mellan 20-30 år och var helt magiskt att få träffa alla dessa individer, för vi delade en och samma ambition.. Att lyckas och lågan inom oss är stark. Hade några otroligt intressanta samtalsämnen under kvällen och tiden sprang förbi, man fick wow känslor löpande på band. Vi hade bankmän som var 20år och kunskap som jag aldrig beskådat, de var daytraders på aktier och hade innovativa investeringar redan så tidigt i livet. 2 stycken som varit anhängare till anonymous ( Cyberattacker & hacker ) som störtat hemsidor & regimer som publicerat olagligt eller krigsmaterial i drabbade länder. Personer som levt 14 år i krig och tagit sig till Sverige genom flykt. DJ som älskade att producera musik och ta hand om nyankomna, visa dom den fantastiska värld vi har  i trygga Sverige. Det var ett lite axplock av gänget 🙂

FB_IMG_1492964456269

  • Workshop med samarbete & ledaregenskaper

DSC_0312

  • Avslutnings info från Rotary & ledare

Shit, första föreläsningen var så intressant att jag glömde ta kort. Johan från världens största stålföretag, alltså producent av stål kom och föreläste hur världens ledande företag inom stål kunde utgå ifrån Hagfors. Riktigt intressant att höra hans historia och hur dom verkar på marknaden. Tog även här chansen efter föreläsningen på att sälja in en idé, samma sak här, det gäller att fånga dom på 5 minuter. Intresse, nyfikenhet och sedan uppmärksamhet. Gick även ifrån detta korta samtal med ett visitkort och vi återkopplar kommande vecka. Wow, det kan bli spännande.

DSC_0314

  • Let’s go home.

Jätte trött i huvudet och otroligt tacksam för ha träffat dessa människor var det dax att vända hemåt. Fått med mig massor av inspiration från deltagarna, föreläsarna och även utifrån mig själv som jag kunnat utveckla genom helgen. Fått med mig 2 visitkort som kommer förhoppningsvis resultera i vidaremöte och ett tredje för en riktigt bra kontakt på marknaden. Lyckades även sälja in ett arbete på hotellet vi bodde, han drev event och nattklubb också. Så efter lite samtal, så fick han mitt visitkort och han skulle höra av sig om arbetet. Vilket flyt jag har! Eller är jag bra på att tala/sälja? Måste utvärdera min strategi hur jag kan utveckla ännu mer.

Fantastisk helg, väldigt många ord otroligt men det får ni leva med. Nu är jag hemma igen och skall bli skönt att summera upp allt i huvudet. Lite saker jag måste fixa, men det uppdaterar jag mer om imorgon, för imorgon skall jag kontakta 2 potentiella stora jobb, riktigt stora jobb.

Tack!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *