Summering Dag 3

T-W Media 2

 • Screenshot: Run Mountain Ramblers feat. Stor-Sven.

När jag var tillbaka i Herrgårdsparken kring 21:00 så gassade fortfarande solen, mer folk hade anslutit och en härlig stämning. Knotten hade buffé av folk de kunde käka på och rock a billy musiken dånade i högtalarna. Jag satte igång direkt och filma för att täcka kvällens tema, Countrykalaset.

T-W Media 4

 • Screenshot: Run Mountain Ramblers feat. Stor-Sven.

T-W Media 1

 • Screenshot: Gruppbild med dagens artister.

Efter lite om och men lyckades vi samla samtliga artister på samma plats och fick till en gruppbild/sekvens. Otroligt duktiga musiker, jag diggar stilen på country alltså 🙂

Torsbykalaset 7

 • Screenshot: Härlig stämning i parken.

Torsbykalaset 6

 • Dunderheads.

Efter ha fångat de filmsekvenser jag behövde på bandet dunderhead, så ställde jag om kameran, satte på teleobjektivet och började fotografera. Jisses vad jag saknat fota artiser & musik 😀

Torsbykalaset 5

 • Dunderhead, dom hade banjo  ?

Torsbykalaset 4

 • Man får inte glömma ståbaskillen 🙂

Torsbykalaset 3

 • Härlig energi i den grabben 🙂

Torsbykalaset 2

 • Banjo är nog mitt favoritinstrument 🙂

Torsbykalaset 1

 • Sångaren var vacker som en dag.

Torsbykalset 8

 • Screenshot: Hurley & Blue Dots.

Sista akten för kvällen, var 2 riktigt duktiga grabbar som hade trummor, gitarr och munspel. Grym energi som ni kan se på bilden jag tagit ut från filmkameran och härlig spelning. Det var väldigt mycket folk nu på området, dock så hade de nu tagit sig till öltältet som nu var smockat och ganska sinat i publiken. Blir väl lätt så naturligt ju längre kvällen går 🙂 Men lämnar nu än en dag på Torsbykalaset bakom mig, fått bra bilder idag och en skön känsla med det materialet jag fått. Filmen från det här kommer ju klippas slutet av Augusti, för har inte allt material grafiskt förrns då och tyvärr vet jag inte riktigt fortfarande hur filmen kommer användas. Inte dom heller, så svårt att säga. Men något jag vet, det kommer bli en väldigt vacker film från ett väldigt fint arrangemang.

Så nu har jag gjort i ordning utrustningen för photoshot med Anna & 60 Nord imorgon på förmiddagen. Får se hur tiden sticker iväg, kanske hinner träna lite innan det är dax, för antagligen mest folkfyllda kvällen, allsång med bl.a Christer Sjögren.

 

I’m a Rockabilly rebel

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *