Summering dag 2

DSC_0720

 • Logen med kvällens deltagare.

Nicoking dök upp här i lägenheten på eftermiddagen, vi tjota lite och bra han kom för att väcka liv i mig. Hade tagit en liten mini ”chill-moment” i soffan mellan allt arbete. När jag inte är på Torsbykalaset så redigerar jag på datorn på andra projekt, så skönt han kikade förbi och vi planerade lite om ett äventyr i Augusti, mer om det en annan gång.

Kl 18:15 drog jag mig bortöver till herrgårdsparken för att kika upp till logen, la varvet runt och hälsade på samtliga + att jag fann mig en kopp eller 2 också. Humorkalaset var det denna kväll, mycket spännande akter och kände på mig, idag kommer det massor med folk och vädret kommer bli riktigt fint!

Torsby Kalaset 1

 • Screenshot: Per-Erik & Kjell-Åke i Myra var kvällens konferencierer.

 

DSC_0722

 • Solen sken och skratten var många.

Var så kul att se så många besökare och massor av skratt delades. Härlig skara folk, ölservering, mat och vackert väder. En klar 6:a på tärningen! 🙂

Torsby Kalaset 7

 • Screenshot:  Sverker Olofsson var på plats för att jämföra bilköpen man & kvinna.

 

DSC_0723

 • Canon kameran användes mycket idag.

Tur man har kvar den ändå, fick använda den flitigt idag och filmade en hel del från stativ. Även så stundtals svårt att filma då man skrattade själv, riktigt fin dag på jobbet 🙂 Men var bra att arbeta med den då den har fantastisk zoom och bättre ljudupptagning än min Nikon.

Torsby Kalaset 6

 • Screenshot: Thomas Pettersson skapade mycket skratt och glädje.

Torsby Kalaset 5

 • Screenshot: Rådomscabarén gjorde ett framträdande.

Dom hade gjort en cover på Loreen – Euphoria, denna gång handlade den om att snacks var bäst på Ica – eller var det coop? 🙂

Torsby Kalaset 3

 • Screenshot:  Kungen i egen hög person var på plats också 🙂

Torsby Kalaset 2

 • Fantastisk kväll och stor publik.

Jättesvårt att uppskatta besökare, men om det var strax under 400 igår, så var det nog upp emot 1000 personer i vackra Herrgårdsparken ikväll. Fantastiskt kul!

Torsby Kalaset 8

 • Screenshot:  Dax för en groupie med publiken som avslutning.

DSC_0724

 • Blommor jag glömt namnet på.

Efter en väldigt fin kväll, med massor av skrattande för mig, fantastiska filmsekvenser, belönades jag för mitt ambitiösa arbetande här under kvällarna. En otroligt rolig kväll på jobbet helt enkelt 🙂 Så nu är dom satta i vatten, batterierna laddas, minneskorten rensas och ska försöka komma i säng för en ny fullspäckad dag imorgon.

Tänkte åka rullskidor på förmiddagen, sedan ska jag gå besöka Herrgårdsparken och bland annat några alpackor som ska va på plats 😀 Under kvällen blir det Countrymusik och där skall jag även fotografera lite. Så det blir full fart imorgon, ska ju även redigera övriga projekt som ligger på agendan där under dagen när jag hinner.. .

Live life, love life!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *