Summering av livet just nu!

cropped-BLogg-1.jpg

  • Jag har bytt header, nya partnerskap och gamla bort.

high-low-1

  • En oerhört pigg Peter Jihde går igenom insulindos kontra maträtt. –  Avsnitt 9

high-low-9

  • Peters första officiella tävling och det börjar med sprint. –  Avsnitt 9

high-low-11

  • Jihde tar viadukten på 6:ans växel ( Jihde växeln ) –  Avsnitt 9

high-low-90

  • Lagledarmötet gick sådär.. –  Avsnitt 9

high-low-91

  • Dabkungen till höger missar ingen chans.. . –  Avsnitt 9

Dagen började bra med massa samtal, lite arbete och upp strukturering. Tackade JA till den nya lägenheten ( inflytt Mars-April ), tackade nej till VW och sa upp nuvarande lägenheten. Stack iväg och åt på Sahlströmsgården med Farmor och kusinerna.

 

Efter lunch skrev jag ut lite papper för bokföringen och sedan drog ner till impolahuset. Fick mina nya stavar från Six-Ten där och riktigt nyfiken på att testa grejerna framöver. La mig på stadiga 87% av kroppslängd, inte ska man väl följa FIS som motionär? Full fart där som vanligt och plockade med mig Bob hem för lite mentalsnack. Vi snackade Orsarejset ( Som han vann med bravur! ), Kina, mentala tankar och visade några bilder för tankeställare. Gav han lite grejer att tänka på och vi följer upp igen med nästa steg på Freda/Lördag. Bob är grymt tagg för China och jag är minst lika tagg. Ska bli grymt spännande och ser verkligen fram emot tävlingen. Synd bara vi får 5 dagar i China, kul och se sig omkring och kunna se lite hur världen är upp o ner på den sidan jorden. 😉

 

Fick samtal från Tove Alexanderssons manager och vi har bestämt gå skilda vägar inom hemside och medieansvarig. Managern nöjd med våran tid tillsammans och kommer använda T-W Media hos andra samarbetet och arbeten. Men hos Tove, där är jag klar och jag fått god feedback från året som varit. Känns bra nu, då kan jag lägga mer tid på High & Low och det mentala med Bob Impola. Kul! Vet redan nu några spännande andra samarbeten som kan ta plats, men inget jag går ut med innan det är officiellt.

 


Låg vaken inatt en sväng och klurade på om jag skulle kanske göra mig en ” årskrönika ” det har ju hänt en del och jag har ju sparat allt material från året. Bilder, filmer, blogginlägg, anteckningar och händelser i hårddisken. Kanske ska öppna upp den och skriva en summering!? Kan lätt bli ganska lång, skulle de ens va intressant och läsa? Ingen aning, men en kort 1 minutare med det bästa,  borde jag få till 🙂 Sen när den skrivs och blir släppt, det vet jag inte.. Vi får se 🙂

 

Imorgon lite photoshot för nya samarbetet med SWEARE och annat skoj.

 

Natten är ung

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *