Storsta-häng!

DSC_0946

  • Möte hos Red Bull

Jomenvisst, hos ingen mindre än Red Bull hade jag möte idag kl 10 och vi diskuterade lite planer. Inget jag kan nämna ännu, då inget blev spikat men vi kollade lite idéer jag hade och skulle återkoppla snart igen. Gick därifrån iallafall med känslan av att jag fått fram mitt budskap och nu bara får vänta på återkopplingen, stay tuuned.

High & Low Avsnitt 12

  • Jerry Arhlin

Efter mötet blev det redigering och planering. Vi satte oss ner och kollade igenom vår plan om High & Low. Väldigt diffus plan har vi, den är bra, men måste struktureras och resas en jäkla massa mil för att få ihop. Om ni ändå förstod hur mycket jobb och tid det ligger bakom… Men också hur mycket det värmer när vi får feedback och folk som kontaktar oss, verkligen uppskattad. Vi har otroligt mycket material, saknar lite grejer och kommer få slipa våra guldkorn för att få med i våra avsnitt framöver. Ni som läst här på bloggen sen början, har fått en inblick på resan med High & Low.. Den är så sjukt, sjukt spännande att all tid är värd!

 

En kommentar vi fick från Isabelle Andersson

Ni är så sjukt starka och grymma! Jag har ej diabetes men oj vad jag har lärt mig mycket tack vare er. För några vekor sedan hade jag en liten summering om diabetes för min mamma och lillebror och hon var helt förvånad över allt jag kunde och hon hade ingen aning om hur jobbigt det faktiskt är att ha diabetes. Har två st med diabetes i min klass och allt jag vill är ju att dem inte ska skämmas för sin sjukdom som dem inte kan rå för att dem har. Allt jag lärt mig utav det här är helt sjukt, stort tack till er! Att få se hur allt går till är väldigt lärorikt och vem vet någon dag kanske det behövs och då kan det vara bra att veta vad man ska göra.

 

No caption needed.

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *