Stjerneskolans Somarrskidskola + Match

_DSC3848

Fullt ös direkt på morgonen, idag har dom kört hinderbana/innebandy/doppboll medans andra gänget kört i tunneln. Fotat och filmat hela dagen, blivit mött om god respons samt nyfikenhet av den färdiga produkten. Bilder är klara och filmen kommer antagligen imorgon eller Fredag. Annars så var de kul att få vara med och dela glädjen med deltagarna, träffa Dahlgren och Therese igen, goa tjejer 🙂

_DSC3691

Direkt efter foto/filmandet tänkte ja ha tränat egentligen.. Men blev lite omplanering igårkväll och man blev inkallad till match! Shit as, får vell springa järnet där då istället 🙂 Nu sitter man här, stel som en pinne och en seger i bagaget med 3-2… Dax att jobba igen, redigera film så man hinner klart och klockan springer iväg.. Över 22 redan, siktar på 01?! Ack ack, långa dagar men känner mig ändå pigg, tur man är morgonpigg så ändå om jag sovit lite så vaknar jag till 10 min efter larmet ordentligt.. Behöver 6h, då klarar jag mig.

Vi hörs då

Chinga

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *