Stilla natt, heliga natt!

  • Robert intervjuas under O-Ringen 2018!

I’m back, något lugnare dagar/nätter senare. Försökt ta det lugnt i dagarna här, ändå gjort det jag behöver på jobb och fått till träningen ok. Försökt att ta lugna kvällar med låg aktivitet och sova ut på morgnarna, kändes välbehövligt och något jag förtjänat!  Även om jag har svårt att varva ner och sova länge på morgnarna..

Projektet med filmen för O-Ringen och anmälningsstoppet är i full gång. Sållat ut klippen jag vill använda från totalt 277gb som blev filmat/plåtat under årets arrangemang. Tidskrävande, men har en plan hur jag vill att filmen ska utveckla sig och sakta men säkert, tar vi oss mot målet 🙂

  • Underhållande träning.

Idag söndag tog jag en tur på hojen i det fina vädret och fick en rolig vinkling på träningen. Inte bara & bara att ta sig upp på höjderna och man blir fort trött. 18°c ute i skogarna, vackra färger och rejält trött när jag var tillbaka hemma! Fin tu förtjänar fin lunch, såg rallycrossen över lunchen och följde upp med redigering på datorn.

Pär Edqvist ska kika förbi i löpet av eftermiddagen, lugn afton väntar för mig med jobb och allmänt pyssel i lägenheten. Måste testa på daily life 😉

Veckan som kommer är till en början lugn, kontorsarbete och träning i fokus. Onsdag åker jag över till Norge på filminspelning(mer om det senare) och sedan torsdag blåser jag ju till Portugal en vecka för nytta & nöje.

Sol i sinne!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *