Stay tuned..

  • Ute och leker cyklist igen.

Kära mor fräschade till frillan igår kväll och mycket skönt med det klart inför Grekland. Fick även med mig en restskatt att betala, den sved och blev lite bitter. Men sen väl hemma, så kunde jag se över siffrorna och hade en buffert sparad för ändamålet. Men helt otroligt vad skatt de ska betalas, det är dyrt att driva eget ska ni veta.. Men men, det är korrekt och nu åtgärdat.

Blir inget Sysslebäck innan Grekland, vädret är för dåligt. Så därför bestämde jag mig för en cykeltur, klädde mig mörkt för att följa vädertemat och stack ut på äventyr. Fann en ny stig, skitrolig med blandning av fart, tekniska passeringar och pulshöjande avsnitt. Den tog 60 min så det var perfekt för mitt schema.

Väl hemma drog jag i mig en smoothie och pysslade lite med företaget i väntan på telefonmötet med Mr.J.

Det kom aldrig.. Tydligen hade han hamnat i ett krismöte och fick ställa in det, iallafall för nu. Kanske återkopplar senare efter jag skriver nu 14:00.

Har 3 riktigt stora uppdrag som står och hänger just nu för vintern, så håll er uppdaterade, så återkopplar jag så fort jag vet mer.

  • T-W MEDIA får en facebooksida.

Jag har dragit ut på det alldeles för länge och nu äntligen tar jag tag i det. Det var verkligen dags nu. Så jag pysslade med sidan inatt, pysslade nu på dagen när mötet blev inställt och börjar fylla på med massa material.

– Bilder från min tid i Stockholm

– Artistbilder från mitt tidigare företag Derma Photos.

– Aldrig visade bilder tidigare.

– Filmproduktioner

osv.osv.

Så jag lär fylla sidan med diverse smått o gått innan jag kan lansera den. Hoppas och tror att jag kan släppa den imorgon Lördag. Om arbetet flyter på som tänkt ikväll/inatt så ser det mycket positivt ut för lansering imorgon iallafall. Nu skall jag iväg och hjälpa farsan en snabbis. Återkommer sent ikväll.

Kontoret är MAXAT!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *