Staka, plåta & modella

  • Ut på tur, aldri sur!

What a day to be alive. Gick in i sömnlandet kring 01:00 och vaknade ca 8:30. Va fasiken, så sent.. Den lilla djävulen på axeln viskade ”du orkar inte, ingen idé” men lockelsen av solen som värmde och känslan av längdåkning på fjället blev för stor. Jag stack till Hovfjället och väl i bilen kom jag på, just de, 1h fram med klockan och nya tider som gäller.

Men ack så vackert det var och glad jag kom iväg.

  • Propaganda på hög nivå!

Förutsättningarna har aldrig varit bättre, indie/rock I lurarna och bara staka på. Bra glid, ensam i spåren och ingen vind. Magisk start på dagen!

Fick ihop 1,5h och stannade där. Kände mig pigg och stark, trots att det var utan frukost innan 😉 Jag valde att stanna där då jag har utrustning att fixa hemma och iväg till dagens uppdrag.

  • Photoshoot med 60° NORD.

Ett gym jag tränat på i flera års tid nu och jag trivs verkligen fantastiskt. All utrustning finns som jag behöver, super varmt hjärta hos Sarah (ägaren) och utrymme för kreativitet i träningen. Idag plåtade vi lite personalbilder, boxning och även jag fick agera modell för deras nya klädkollektion. Startade igång redigeringen när jag kom hem, tog en paus med att hänga med grannen och tvätta bilarna,  för att sedan återgå till redigering.

Klockan passerar nu 22 och jag är trött i skallen. Blir inte att skriva jättemycket, utan låter några av dessa utvalda teaserbilder få tala för sig själv och jag får fortsätta arbeta på med redigeringen.

  • Julia som är coach för boxningen.

  • Dolph Lundgren slog några tunga slag.

  • Svårt att alltid hålla minen och va seriös 🙂

  • När glajjerna är på, så är T-W framme 😉

  • Sista bilden för plåtningen.

Halvstressigt, rolig och spännande tid tillsammans hade vi under knappa 2h som vi plåtade. Totalt över 600 bilder togs och ca: 40 stycken valdes ut för redigering. Men det blir över 200 bilder jag går igenom för redigering, då olika format, färger och logotyper ska på.  Men nu är skallen som sagt lite trött och då byter jag genre innan det är dags att ta natten.

Fler bilder från 60° Nord kommer i veckan.

  • Slow Cow, energidryck för koncentration.

När jag byter genre, så tar jag mig en sådan, Slow Cow. Fick med ett gäng från bilprojektet och ska tydligen va energidryck för koncentration. Inget koffein eller socker, hjärnan slappnar av och ska hjälpa till med att hålla fokus. Vi får se, för nu ska jag förbereda grafiskt material för kommande film tillsammans med bilen. Något jag ser grymt fram emot att filma & producera.

Tack helgen!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *