Speaker för en dag!

  • T-W Media var för dagen förstärkt av NicoKing.

Klockan ringde kring 06 och Johannes som sov här steg upp för ett städningspass på Mârten. Jag vaknade och tyckte det inte fanns någon anledning av sova mer, så pysslade lite på plattan i sängen och njöt av morgonen. Åt frukost, packa mina saker och drog upp kring 09 till Björnevi.

Teknik och speciellt ljud, funkar sällan precis som man vill direkt. En generell tanke jag tycker. För när jag provspelat tidigare i veckan, fungerade det perfekt, jag hade ställt in allt för uppdraget och det skulle va bara att lyfta ut o trycka på play. Men så riktigt enkelt gick det inte, mycket parametrar man måste värdera, störningar i nätet, frekvenser, inställning av mikrofon och spridning på stadion. Så med lite pillande på mixerbordet och dragit kablarna på ett annat vis, spelade grejerna perfekt. Så klockan 09:30 drog informationen igång och musiken dundrade i högtalarna

  • 60 Grader Nord höll i uppvärmningen.

Efter ljudinställningarna var klara, funnit volymen och spridit lite information till deltagare/publik, så drog vi igång uppvärmningen. En himla massa söta kidz ställde upp i 400m loppet där alla är vinnare och deltagandet är en merit i sig. Kul med uppslutningen, härliga barn och vädret hade nu slutat med regnet.

  • Inte det lättaste att få alla på bild och titta i kameran 🙂

Svårt uppgift men sötare bild, är svårt att finna eller skapa. Årets hjältar i 400mMârtensjoggen och mycket bra insats av samtliga.

  • Såhär såg det ut vid arbetsplatsen.

  • Munnen gick stup i ett.

Det var kul och även givande för mig att agera speaker, första officiella tävlingen jag varit speaker på och kanske något jag skall satsa vidare på. NickoKing gjorde ett kanon jobb och tillsammans gjorde vi det grymt.

  • Starten för 7.8km.

  • T-W berättar historier.

Medans löparna var uppe i Valberget, passade vi på att spela musik och berätta lite kuriosa för publiken på plats. Vi uppdaterade hur det gick ute i skogen och höll publiken varm i denna gråa Septemberdag.

 

  • Kul uppsamling med folk & att tävlingen växer för varje år.

  • Frida Michold tog hem seger i damklassen.

Favorittippade Frida vann damklassen i ensam bravur, i herrklassen var det desto tightare men Oscar Persson kunde kontrollerat springa in som segrare.  Vi höll i prisceremonin, knäppte bilder och sedan tackade samtliga deltagare o publik för årets upplaga för Mârtensjoggen. När mikrofonen tystades ned för sista gången, kom flera funktionärer fram från Torsby Löparklubb och gav beröm för vår insats. Även efteråt personliga möten ute på byn eller sociala medier har vi fått hört mycket positiv feedback. Vi hade super kul och tillsammans med en bra arrangerad löpartävling, blev kombinationen helt kanon.

Vi får se vad som händer i framtiden med liknande uppdrag, personligen tycker jag det var väldigt kul och kan nog absolut tänka mig att göra fler. Men prioriteringen är på film och lär arbeta fram ett paket som kan erbjudas till kunden.

Veckan är fylld aktiviteter, det kommer provflygas drönare, plåtning, filmproducering, Örebro och förhoppningsvis ett gäng timmar träning. Upp till bevis 😉

Tack för en fin helg!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *