Sorry ingen release, men bildbomb

_20160915_120851

T-W Media Tompalomp går varm här borta i Stockoholmo och kamerorna går varma som aldrig förr. Tyvärr har jag fått påbackning från producent-chiefen att inte släppa vår plan och projekt än. Vi måste samla på oss material först och sedan kan vi gå ut med något… Så ja, tyvärr. Men jag har en bildbom att leverera och kan lova att jag har något riktigt kul att presentera så snart jag får grönt ljus 😀

_20160916_162904

Fin kaffekopp vid platsen vi sov första natten, Lidingö hamn!

dsc_0488

Nattetid såg det ut såhär. As mysigt och fin kväll.

dsc_0490

Den röda plåtlådan räddade mig hyfsat första dagen, eftersom jag åkte direkt ifrån Skövde och var framme 01:30 i Lidingö och filmstart 08:00 dagen efter med 5% batteri i kameran… Ajdå, trenger fler batteri 🙂 Så av en jäkla slump fann jag ellådan på parkeringen och kunde ladda mina grejer. På morgonen komme en stockholmare och undra vafan ligger i skåpet haha Trevlig fyr som lät mig ha kvar grejerna tills jag åkte, king! Du är en legend!

dsc_0493

Jag o RossöRobbin scouta lite mark kring Lidingö.

vlcsnap-2016-09-16-18h16m43s27

Robin väcker mig strax innan 05 och han är låg. Diabetes är en hemsk sjukdom och som Robin sa själv, ” Man vinner aldrig över diabetes, men man kan iallafall spela oavgjort ” Det ger mig verkligen perspektiv på allt när jag lär mig och umgås mycket med Robin. Respekt! Det är det här allt handlar om, jag vill få förståelse och lärdom för att kunna hjälpa andra till ett lyckligt liv genom min framfart.

vlcsnap-2016-09-16-18h16m52s123

Vi var på Bosön och genomförde lite tester..

vlcsnap-2016-09-16-18h17m19s138

Tillsammans med Leif Larsson ifrån Sveriges Olympiska Kommitté hade vi en legend på plats som hjälpte oss med övningar och styrketester.

dsc_0498

Vi körde även tester på bandet i form av laktat och maxtester.

vlcsnap-2016-09-16-18h16m10s106

Mr. X 😉 Var först ut på bandet medans Robin körde på ett annat band i en annan sal.

vlcsnap-2016-09-16-18h18m31s58

Robin maxade ur sig totalt och här är en snapshot ifrån hans fall på maxtestet. Riktigt bra jobbat Robin och mäktigt att se pannbenet är tjockt som tjuren! King du är och du är en idrottsman av rang när det väl gäller. Du kan byta nyanser fort emellan och det är en otrolig styrka du bär på, keep up the good work.

Nu kvällen kommer de bli mycket planering, gå igenom dagen och ordna upp allt för imorgon. Planen är diffus men visionen är stark! Tyvärr som sagt får jag inte skriva ut riktigt vad vi driver med än, men det kommer. Robin är nu och gör lite ärenden åt mig, jag skall laga drönaren ( förhoppningsvis ) från de delar Lisa köpte åt mig idag. Iallafall försöka bonnlaga skiten så den kan flyga imorgon. Göra i ordning alla kameror igen och förhoppningsvis kanske kan få några fler timmar sömn än 5,5h som inatt 😀 Men va f*n, vila har man inte tid med här i livet ju, de kommer ja göra i himmelen eller nu vart man hamnar!

Sture P

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *