Sockertoppshöjden 2

_DSC5200

Igår kväll skickade vi upp 35 taggade ungdomar upp i tallarna på Sockertoppshöjden! Vi börjar med testbanan där samtliga får ta ett varv innan vi släpper lös dom ”on their own” uppe på banan. Sofia Pahlin har full fokus här på den smarta men ändå lite kluriga omkopplingen som används.

_DSC5247

Fantastiskt propagandaväder kikade fram och jag kunde inte hålla mig från att klättra upp själv för ta lite schyssta vinklar! Här är det Erik som skall visa skillsen på linan, hur är det med lindansen!?

_DSC5280

Härlig bild i motljuset, här är det ca 12m upp i luften och man gör ju allt för en bra bild 😉 Lutar ut här för att få bra vinkel och bilden blev mycket bra! Man avslutar hela banan med 3 zipline lite kors och tvärs, fin kväll och en bra dag.

_DSC5296

Vandringen hem var magisk, ingen vind och strålande sol. Vi gick i samlad trupp och tog en fin kvällsfika, jag fixade med bilder och filmer in på småtimmarna innan man fick lite sömn.. Under natten märkte jag att jag glömt Go Pron någonstans, den där lilla kameran är fan inte enkel alltid att komma ihåg :/ Tror den sitter kvar i selen och försöker forska i hur jag skall komma in i förrådet för Höghöjdsbanan…

Lägger även till en ” Best of Jihde” här under:

Sola i Idre!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *