Sockertoppen & Sundsvalls sommarskidskola

received_10206299557639027-1

” Premiären förra året blev lyckad och under måndagen drog den andra upplagan av Sundsvalls sommarskidskola i gång, ett fristående träningsläger där skidåkare från alla klubbar är välkomna. 34 barn och ungdomar, från Boden i norr till Delsbo i söder, i åldrarna 12 till 14 år samlades på Södra berget för ett tre dagar långt läger. Fem stenhårda träningspass samt teori väntar deltagarna som fick sällskap redan under det första passet.

Av ingen mindre än Charlotte Kalla. ”

Så skrev Sundsvallstidning om 2015 läger och inför årets läger går jag in som en partner* till arrangemanget. De kommer bli full fläkt  i 3 dagar uppe i Sundsvall, jag har beställt fint väder och jag kommer kunna göra mycket roligt mediamaterial. Känns riktigt kul att se fram emot, alltid roligt att vara med och utveckla ungdomar samt bidra till ett riktigt ”kingläger”  som Maria Jonasson( en av arrangörerna) skulle sagt 😉

Instagram: sundsvalls.sommarskidskola

Facebook: Sommarskidskola

Sockertoppen-2013

För ett tag sedan kontaktade Robin Bryntesson mig och klurade på mina planer mellan 29/6 till 6/7 då sockertoppen går av stapeln. Han frågade efter en medieansvarig för bilder och film, han hade sett mina tidigare filmer/bilder ifrån Outnorth Ski Team och bl.a ifrån JSM/Intersport Cup. Det är extremt tidskrävande med film/redigering för att få ihop något riktigt bra, under tävlingarna i Torsby var vi verkligen ute på kanten av vad vi klarar av och vad utrustningen pallar. Då superstressa vi ut material, så jag har fin erfarenhet och kommer därför ta med mig det till Sockertoppen. Jag tar rollen som partner* och går in som medieansvarig, kommer lämna grymma bilder och härliga filmer från dagarna. Kommer bli fantastiskt kul 🙂

Så här förklarar Robin lägret själv:

”Sockertoppen”– ett toppenläger för dig med diabetes!

Under sommaren 2011 startade längdskidåkaren och inspirationskällan Robin Bryntesson ett läger för barn och ungdomar med diabetes. Tanken föddes när Robin själv fick diabetes och saknade ett läger att åka på. Därför tycker han att det känns extra kul att vara mannen bakom Sockertoppen.
Eftersom Robin är positiviteten själv, kändes det viktigaste för Robin är att visa möjligheterna och inte fokusera på omöjligheterna.”

Facebok: Robin Bryntesson

Instagram: Brynte85

————————————————————————————————————————————

Partner*

På bägge dessa läger kände jag att det här är mitt ansvar att ta lägret till ännu en nivå. Att hjälpa ungdomarna utvecklas, ha kul på träning och få mycket nya kunskaper om det aktiva livet.  Att fånga dom här ögonblicken där man skrattar och har kul, fräna filmer med drönare och slowmotion, blöta bilder ifrån gyttjan för att sedan kunna få med sig ett minne hem med tanken ”Shit va kul vi hade” . Givetvis kommer fokusen vara på att ta bra bilder/film men också som glädjespridare och hjälpa till under lägrets gång..

Så därför går jag in som partner, det är inget vinstdrivande projekt för mig och jag ser hellre att ungdomarna utvecklas och har kul tillsammans under dessa 2 fina läger. Värderar glädjen mer än pengar och när jag får se ungdomarnas skratt och utveckling är det den finaste betalningen.

Det här kommer bli bra!

/Tompanlompan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *