Sockertoppen Day 3

DSC_0775

  • Kön till anmälan Sockerloppet.

Gick upp ca 06:00 tillsammans med tjejerna, vi hade högtalare, kastruller och en megafon att leka med för att väcka grannskapet. En härlig start på dagen och hyfsat icke uppskattat av de som blev väckt 😀 Men men, sån är det om man tar sovmorgon. Efter var det lite snack inne i Nipsalen där vi diskuterade diabetesnecessär och olika upplägg inför tävling. Vi preppade deltagarna med startväst som avslutning, för nu var det dax för Sockerloppet, årets höjdpunkt 😀

Film 2

  • VLOGG-brudarna levererade idag även idag.

Som vanligt, massor med material från brudarna, men inte jättemycket användbart, men några klipp funkar och roligt med ett annorlunda perspektiv.

DSC_0776

  • Idre Fjälls olika ambassadörer.

Rätt kul att utav 6st, har jag arbetat med 3 utav dem. Längst till vänster ser ni Maria Rydqvist, mitten vänster ser ni Tove Alexandersson och mitten höger Bryntesson.

Film 2

  • Superlyckat Sockerlopp!

Kul inramning med ballongerna, massor med kidz och lite över 80 pers till start.

 

  • Dagens film.

 

DSC_0778

  • Mot nya missions.

Efter ha ganska lugnt redigerat filmen, så hann jag duscha, byta kläder och få ordning på all utrustning. Med allt i fas där, så tog jag mig ner till Nipsalen och där väntade bankett.

_DSC3531_1

  • Fullsatt i Nipsalen.

Med tacobuffé, trubadur, fullsatt och musikquiz, var det otroligt trevlig kväll och avslutning tillsammans med gänget.

_DSC3579_1

  • Bartender Gustav, riktig chef från Östersund!

_DSC3592_1

  • Melvin, nog den skönaste killen jag känner till.

Han syns alltid i bild, helt klart mest material på Melvin och rejält med energi. Han tvekar aldrig på att spexa, är mer som en grottmänniska i person och jäkligt skön alla dagar. Melvin levererade masken, bakåtvolter och rejäl fuldans på discot, 10/10 poäng!

_DSC3669_1

  • Bryntesson livar upp discot.

Discot som avslutade kvällen, filmade och fotograferade jag lite. Hoppade in lite som bartender och höll allmän ordning på dancefloor. Lite segstartade ungdomar till en början, men så småningom när musiken skruvades upp, adrenalin slog till, så va det ös till bäng och jäkla energi. Fick ju knappt hem folkens när det var slut 😀

Så nu sitter de andra ledarna och har möte, jag skippade de och sorterar material. Åh bloggar.. Men nu är de snart klara, så nu blir det väl mindre skara på mötet och vi i kärngruppen har ett internt. Diskutera hur morgondagens avslutning skall läggas upp, skapa rimm under natten och antagligen blir det sent. Men det är så himla kul, fantastiska kidz och grymt taggad!

I löv my wörk!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *